Chcel by som poďakovať za dalšie strany v albume i zato, že birdz je na takej urovni na akej je. Síce si nieekdy ponadávam, že slubované veci ešte nie su, no viac si vážim, že niekto niekedy vytvoril takúto dobrú a kvalitnú stránku. čiže ešte raz Dakujem
Dakujem Som stastny, ze sa niekomu paci BIRDZ, nemusi sa vsetkym, ale aspon dakomu.
Sabica, budu tricka (ale este nevieme ci jeden druh, ci viac druhov... Oficialne stretko bude cez letne prazdniny (v auguste, presny datum a miesto upresnime) a bude to dost propagovane na hlavnej stranke...
EMO orientacia v najblizsich dnoch zmizne, pribudne polozka "zivotna filozofia" alebo nejak tak sa bude volat a tam bude EMO a dalsich vela inych moznosti...
Markonix každému určite raz za čas došla podobná správa, ako si povedal, treba ignorovať. A koniec koncov zato jakú majú emáci povesť si môžu viac menej sami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
*THUMBS UP*
Sabica, budu tricka (ale este nevieme ci jeden druh, ci viac druhov... Oficialne stretko bude cez letne prazdniny (v auguste, presny datum a miesto upresnime) a bude to dost propagovane na hlavnej stranke...
potom zmizne EMO orientacia
inak budú tie tričká aj oddelené, že pre baby a pre chalanov?
toto mi nedávno došlo (nevedel som kde to mám zverejniť)
Uživateľa jozifek99 ti napísal/a tajnú správu:
pici ked si emo a neambis sa za to si daj aj taku orintaciu a bud budzerantik jak kazdy iny emac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ási pre tákéto reákcie bude lepšie keď sá to dá het viem že si to nemám všímáť ále áj tákýto blbci má vedie rozhádzáť