mozno to nieco znamenalo ale len moooozno ..saq aj ja dam pusu kamosovi a necem s nim nic viac riesit..sak kamos..ale skus pozistovat ci ona nece aj nieco viac
tak zenske su zlozite...hh ae ved musis vidiet ci sa na teba pozeraaa casto alebo tak...hh nejake tie sygnáááály vysiela...ale tak skus zobrat baliaci papier....lepiacu pasku a skus zbalit
mal by si viac popisat celu situaciu... niektore v ystriedaju 5 za vecer a ty si este trapny ze si obysiel len s jednou pusou alebo si sa jej pacil alebo ako to bolo ste sa predtym rozpravali o nieco extra ?
Pravdepodobnosť ze vychadzala z baru je možnosť ze mala niečo v sebe , druha možnosť je aj v konečnom dosledku lepšia, zajtra predvčerom už na teba aj zabudla?) mylím sa? vlastne, ved je to jedno.
hmm .. to nemuselo nic znamenat ... ja co mam kamaratov a ked sa s nimi lucim tak kazdemu za radom davam pusy na usta .. ale vsetko su to len kamaratske pusy ..
Neviem preco si myslis,ze je zly napad ukoncit neico,skor ako to zacalo.
Pokial as necahs namotavat a ukecavat sladkymi recami potom sa tu nevyplakavaj.
Ked ti nevie narovinu povedat ci s tebou neico chce mat,ale chodi okolo horucej kase,tak by som to mal pass...ale to je moj postoj.Vidim,ze ty sa radsej popalis..ale ok,skusenost je neprenosna..vela stastia.
Čítala som celú diskusiu ale nemyslím že ti väčšina tých "rád" na niečo bude.
Sám musíš zistiť či o aj ona o teba stojí a či tá pusa bola len kamarátska alebo nie (pretože napríklad Pluthoo (28) sa vyjadrila že sa tak tradične lúči s kamarátmi, ale ja som sa tak lúčila len s jedinou osobou - a kamarát to v tej dobe nebol )
prebohaa... nemuselo to znamenat nic .. vies kolko ja mam kamaratiek co len tak z nicoho nic pridu ku mne caw... a da mi pusu ta baba ? ... jednu babu co som velmi chcel tak mi raz takto dala pusu presne ked odchadzala z baru .. a jas om nespal tyzden.. a nič to neznamenalo ... ale vtedy mi to smiesne nebolo... mmm.. ja nvm spytaj sa jej na to nie ? to musus vediet.. ako sa tvarila co povedala ako sa sprava teraz... a vsetko... ked ta baba raz chce tak to vidno na nej .. a nech sa tu baby hraju na co chu ... je to na vas vidiet ...aleboo vies co sprav ? ... choj dakedy s nou von.. potom ju choj odprevadit domov..aaa... ja nvm napriklad u nej vo vchode alebo ak byva v dome tak pred domom ked sa budete lucit.. tak ju dostan do takej polohy aby si jej mohol dat pusu aale cakaj... ak to bude chcet tak pojde ona prva akoze dat ti pusu.. cize jej das pusu aj ty.. hej ? .. no pobozkate sa aaa... chyt ju za ruku a spytaj sa jej ze ci ta pusa bola len kamaratska alebo aj nieco viac.... no a uvidis... a mas dobre ... ja som to presne takto spravil s jednou babou.. inak nemam to s vlastnej hlavy raz mi to dakto poradil ... vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
...ked ti povieme ze ju nebal tak ju nezbalis ?
TO sa ti tyzden nevie vyjadrit k tomu,poreco ti tu pusu dala? Kasli nato,chce len namotat...
Pokial nebude od zaciatku vsetko jasne tak to casom skonci.
15. problemy sa to pise..s Y..
Pokial as necahs namotavat a ukecavat sladkymi recami potom sa tu nevyplakavaj.
Ked ti nevie narovinu povedat ci s tebou neico chce mat,ale chodi okolo horucej kase,tak by som to mal pass...ale to je moj postoj.Vidim,ze ty sa radsej popalis..ale ok,skusenost je neprenosna..vela stastia.
Čítala som celú diskusiu ale nemyslím že ti väčšina tých "rád" na niečo bude.
Sám musíš zistiť či o aj ona o teba stojí a či tá pusa bola len kamarátska alebo nie (pretože napríklad Pluthoo (28) sa vyjadrila že sa tak tradične lúči s kamarátmi, ale ja som sa tak lúčila len s jedinou osobou - a kamarát to v tej dobe nebol )
a omg mišáák ty čo tu stváraš? to si sa nemohol spytat rovno mn aco to znamenalo?
ked ti už dala taký signál neváhaj a daj aj ty
..nečakaj na nič...lebo si to holka ešte rozmyslí...
hádam to vyjde..nech je apson njekto štastny