Ludiaa prosim vaas co si o tomto myslite, lebo ked uz len pocujem tuto vetu ze " am si pozor!" a co nechces o 9 mesiacow z teba vyhupne dieta, alebo v tom lepsom pripade ta postihne infekcia...br! Chalani ale teraz naozaj...myslite to vazne ked
presnee taak,ja pocuvam furt od matky,ked idem nekam na dlhsieee DAJ si pozor...Nastastie,chlap mi taku vetu nikdy nepovedal a ten co to povie/no sak,radsi to snim ani neskusaj.to su len taki sebci
No takto. So svojím priateľom som prvýkrát spala až v tom čase, keď som mu dokonale verila. A vieš čo u mňa znamenalo, že mu verím? To, že som si bola 100% istá, že mi nikdy nepovie toto - "neboooj, dám si pozor".
ja to pocuvam kazdu chvilu vzdy ked niekam idem od clenov nasej rodiny...ale od chalana...som to este nepocula ...ani si to nejako neviem predstavit...ani neviem preco
Na chlapov sa nedá spoľahnúť. Teda minimálne v tomto ohľade. Niežeby som im nejako málo verila, ale predsalen v stave vzrušenia je krv niekde celkom inde ako v mozgu, a preto je takmer nemožné, aby sa (zvlášť mladému) chlapovi podarilo dodržať slovo.
Niekto to mysliet vazne aj mopze ale ide oto ci sa vie naozaj fakt ovladat ak nie tak to moze mysliet akokolvek vazne a moze mu ujst a nie chcene.....ja nepatrim medzi tych co by zrovna oblubovali gumu a popravde som ju nikdy nepouzil a nemam ziadnu infekciu lebo si to nerozdnam s kazdou pipkou a nemam ziadne dieta lebo sa viem skutocne ovladat....niekedy sa ani po dvoch hodinach nespravim..ma to svoje dve stranky...takze pokial ti niekto poviem budem si davat pozor nejde oto ci to mysli vazne ale ci to skutocne vie
@18 lothusqa sorry ale v jednom nesuhlasim a to vtom ze ked niekomu neverim napr. v tom ci nema pohlavnu chorobu alebo v inych veciach tak sa snou nevyspim nie???...plati to aj opacne zamysli sa nad tym......lebo mas ocom rozmyslat
Aj ja suhlasim s tym ze ak sa niekomu neda verit, tak sa s nim jednoducho nevyspim a je mi jedno ze ci to mysli vazne alebo nie. A koniec koncov, co takto mat jedneho partnera a nie striedat ich ako ponozky....
Ano, newyspim sa s nim to urcite nie! Ale ja chcem wediet wseobecny nazor ludi na tuto frazu ze "dam si pozor!".... ale moj nazor na to, ak by mi to chalan powedal, taq ak by to bol moj dlhodobry partner werila by som mu...ale ak nie newiem...niesom w takej situacii...a co sa tyka striedania partnerow ako ponoziek, w tomto pripade nepochybujem o pohlawnych chorobach...
hm ja to dam si pozor nehovorim .. to je samozrejmost .. a mimochodom viac ludi s pohlavnymi chorobami su zeny takze diskutabilne kto by si mal davat pozor
24 - a vies preco je viac zien? Pretoze zeny to lahsie chytia. Je u nich vacsia pravdepodobnost ze nieco chytia ak spia s nakazenym chlapom, nez je to naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Na chlapov sa nedá spoľahnúť. Teda minimálne v tomto ohľade. Niežeby som im nejako málo verila, ale predsalen v stave vzrušenia je krv niekde celkom inde ako v mozgu, a preto je takmer nemožné, aby sa (zvlášť mladému) chlapovi podarilo dodržať slovo.