@staphylococcus A ty to robíš jak? Celý život to robím podľa druhej možnosti, pokiaľ nemám podprsenku bez zapísania. Robím to tak preto, že mi to kedysi prišlo prirodzené a starého psa novým kúskom nenaučíš
..ale v poslednej dobe nosím hlavne športové, ktoré si len natiahnem na seba
A vysvetlenie k tomu, za čo som hlasovala je jednoducho to, že som grambľavá keby si to mám zapínať za chrbtom, tak by mi aj ruky odpadli, kým by som trafila
@as ja si to prave vsimam uz mega dlho, na kazdej telesnej, akomkolvek treningu, ze su ludia, co to robia hentak divne. A uz asi 10 rokov ma to udivuje
väčšinou nosím také tie bez zapínania, čo sú o dosť pohodlnejšie ale keď potrebujem bez ramienok atď. tak len vtedy s týmto bojujem ale aj tak si ju neotočím DD
@lukaso121 pomaranc bola random tretia moznost pre tych, co maju potrebu zaklikavat random picoviny a je to pomaranc preto, ze ta moznost je oranzova. Ale ak raz natocus tutorial, ako obliect pomarancu podprsenku, rada si ho pozriem
ja som si vzdy myslela, ze tu 2. moznost robia tucne dievcata, lebo si nedociahnu poza chrbat ale ako pozeram, mylila som sa a je to len o nesikovnosti
podľa mňa nie je absolútne obtiažne zapnúť si podprsenku zo zadu .. z predu by sa mi vôbec nechcelo, bolo by to fyzicky náročné a musí to byť aj trochu divný pohľad
Ešte dodám že mi to ukázala mamina keď som iba začínala nosiť podprdu a nejak mi to nešlo zozadu a odvtedy to robím tak a až doteraz mi úprimne nenapadlo že je to divné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a aj zapinacie si vzdy zapnem a potom prevleciem cez hlavu. tak ich aj vyzliekam..
ako chlap
Neznasala som tie so zapinanim vzadu, spoluziaci boli obcas dpst sprosti
@campino ja si pri tom ruky nevykrucam.
A vysvetlenie k tomu, za čo som hlasovala je jednoducho to, že som grambľavá keby si to mám zapínať za chrbtom, tak by mi aj ruky odpadli, kým by som trafila
Lebo som nevedela zapnúť všetky tri naraz
Nič.