tak prvú kabelku som mala takú ružovú niekedy v tretej triede na ZŠ. Ale kabelky pravidelne nosím tak 3 roky... a to najmä také tie "cez rameno", v ruke sa mi to vláčiť nechce.
@mkamka ked si das do googlu kabelka a kliknes images tak ti to vyhodi milion kabeliek ake mam na mysli.. tasku cez plece nemam na mysli.. keby som chcela vediet kedy mali plesovu kabelku tak napisem plesovu kabelku.. nemyslim teda ani plesovu kabelku, ani tasku cez plece (obrazok aky si sem postla..
to čo nosím teraz sa kabelka nazvať nedá, ale mám jednu, ktorú som dostala asi pred rokom, ale nenosím ju i tak sa do nej zmestí ledva peňaženka s telefónom
prvú? to som mala tuším desať rokov a našla som si ju v skrini To keď sa išlo niekam zo školy, som bola čaja ..inak niesom kabelkový typ, ja radšej ruksačik
ked som bola malička, tak som mala maličký ruksačik - modry so slonikom Dumbom, potom som mala ruzovu umelo-hmotnu kabelku,ale inak som vzdy nosila ruksak a iba teraz na vyske som zacala nosit kabely cez pleco krížom cez chrbet
tak to pravdepodobne v začiatkoch požičaná nejaká od mamy
a vlastná? tak to neviem, lebo ked som ich už mala kde nosiť tak som chytila okamžite takú kabelkovú mániu a kúpila som si ich viac v krátkom časovom období a fakt netuším, ktorá z nich bola prvá kúpená.
@xrumka fajn, teraz taká úplne odveci otázka... ako si vnímala moje predošlé komenty- zdali sa ti agresívne? alebo ťa otravovala moja nechápavosť? alebo niečo iné?
a k téme, keďže som už pochopila - mám možno 5 rokov takú kabelku, ale nosím ju max pár krát do roka
@mkamka neviem, mala som pocit ze ma mas za sprostu ked mi davas nazorny priklad ze aj toto je cez rameno a nie je to kabelka.(koment cislo 17) som nechapala ze nevies co je to kabelka a len si ma chcela zhodit ze existuju aj veci cez rameno a nie je to kabelka.. neviem ci chapes
@xrumka hej chápem a prepáč, že sa pýtam, ale dnes som niečo komentovala na fb a jedna baba tiež zaujala podobný postoj ako ty, taký obranný a už dávnejšie som si všimla, že aj ja to robím... čiže som si uvedomila starý známy fakt, že konflikty vznikajú z nepochopenia a chcela som si objasniť našu situáciu, aby si sa náhodou nehnevala
(ale ako ja mám naozaj problém pochopiť niektoré bežné veci, mám nejako inak naprogramovaný mozok) kks som divná
mala som dvanásť...koženo-jeanová, len taká do ruky, a nosím ju doteraz, lebo je nezničiteľná a stále pekná a od 14tich nenosím nič iné len kabelky ruksak alebo tašku cez rameno ani nemám!
Mala som asi 8..doniesla mi ju teta z rakuska a valila som ju vsade so sebou+taku malu vonavecku som vnej mala..sice sa do nej moc nevmestilo., ale bola super..a mam ju doteraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
kabelky sa mi nepáčia
niečo takéto sa nedá chápať ako kabelka, a nosí sa to len na jednom pleci
ja si napríklad pod pojmom kabelka predstavujem takú, čo si vezmeš na ples
ty predpokladám myslíš zase tie obrovské taštiská, čo dnes všetky nosia
Hoci takú tú "nosíme to na laktíku a tvárime sa ako hydina" nemám doteraz
(či vlastne mám, ale nenosím... a keď by som aj nosila, tak isto nie na lakti
a vlastná? tak to neviem, lebo ked som ich už mala kde nosiť tak som chytila okamžite takú kabelkovú mániu a kúpila som si ich viac v krátkom časovom období a fakt netuším, ktorá z nich bola prvá kúpená.
no na kabelky som si nikdy nepotrpela, uprednostňovala som ľadvinku
a k téme, keďže som už pochopila - mám možno 5 rokov takú kabelku, ale nosím ju max pár krát do roka
(ale ako ja mám naozaj problém pochopiť niektoré bežné veci, mám nejako inak naprogramovaný mozok) kks som divná