Moja kamaratka, ktoru mam velmi rad a vlastne sa snazim, aby medzi nami bolo nieco viac, bude mat o mesiac narodky a ja by som potreboval radu, ze cim ju obdarovat. Myslel som na kvety, ale problem je, ze teraz pracuje v zahranici a bude tam aj cez leto,
prepáč ale.. ty očakavaš že keď jej niečo dáš tak začnete spolu chodit? podla mna stačí ked jej daš neco mile aj toho malého plyšáčika ale bude ju tešiť to že si si spomenul.. Možno ta tvoja je ina a vymyka sa mojej teorii..
Tak na také vyjadrenie ti postačí aj malý plyšák a ešte k nemu niečo pekné napíš. Len sa príliš nevyjadruj o svojích citoch, lebo ju môžeš vyľakať. Choď na ňu pomali, pretože pomali ďalej zájdeš a pri balení to platí viacnásobne.
Bude stacit nieco male a mile... Urcite bude velmi rada ze si si na nu spomenul... A kedze je to zatial len kamaratka tak by to asi nemalo byt cosi moc drahe (dake diemanty)... Bude rada aj keby si jej poslal len pohladnicu
lala, neboj, diamanty neplanujem fakt jej poslem nieco male. A v den narodenin jej asi aj zavolam, ale zas sa bojim, ze ci to nebude uz moc aby som ju fakt nevyplasil :/
1. nic drahe jej kupovat nebudem, pretoze by to nepriala (poznam ju)
2. I LOVE YOU jej posielat nebudem. Ona to vie Jedine, ze by som jej poslal LOVE ME, pretoze to je to, o co mi ide. Radsej na to nechcem tlacit, uz som to v minulosti pokazil az dost...
Tak som o tom trochu premyslal, a asi to bude chciet fakt nieco originalne, plysakov a bizuterie uz ma urcite podostava kopu S darcekmi mam vzdy strasne problemy... ale rysuje sa mi na leto nejaka brigada, tak ak budem mat isty prijem, tak jej asi poslem tie kvety. Ale ked oni zas zvadnu a nezostane jej nic na pamiatku... prekerni situace...
Uz je to asi bezpredmetne. Som s nou pred hodinou telefonoval a ... niekoho tam ma. Som nemal telefonovat, ked mam rano o 9:00 skusku... sa nevyspim a uz sa zrejme ani nic nenaucim... urcite nie..... momentalne uvitam rady ako dostat z hlavy niekoho, koho strasne moc milujete?
Hmmm, 6:45 rano, celu noc som nespal... ach tie zeny O stvrtej som uz mal dost prevalovania sa z boka na bok a vybral som sa na prechadzku na hrad Spilberk. Potom som sa pomaly presunul k TESCu, ktore o 6:00 otvorili a kupil som si nieco pod zub. Momentalne sedim v skole v pocitacovej hale a cakam na skusku, ktoru mam o 9:00. Ach tie zeny...
ale tak ona sa v auguste vracia domov, a do portugalska pojde najblizsie az zas cez leto, on to urcite nevydrzi tak ako ten pred tym... a potom pride moja chvila Ale boli to...
Si si na sto percent istý, že ten koho tam mala s ňou niečo má?? Môže ho brať len ako povyrazenie, len nejaký úlet. Určite nič vážne, keďže vie, že odíde domov.
to dufam, ze to bude ulet Ja som sa s nou o tom vlastne nebavil. To sme jej telefonovali s kamoskou a Klarka potom s tou kamoskou chcela hovorit osamote, lebo ze ja asi nebudem chciet pocut to, o com sa s nou chce rozpravat. Potom este aj ja ked som sa s nou rozpraval, tak ho par krat spomenula, ze boli tam a tam, a Daniel (tak sa vola) to a to, a ze jej kupil zelene tricko s napisom PORTUGAL a ona sa z toho zdala byt uplne nadsena
takze musim vymysliet nieco, cim tromfnem zelene tricko s napisom "portugal"...
Cestovinka22: skuska asi nic moc - to bola pisomna, vysledky budu tak v pondelok, ale vzhladom na to, ze som na to ani nevidel, skoro som tam zaspal, a ze som nemal ponatia co odo mna chceli a pisal som tam uplne od veci, len aby tam nieco bolo , tak ocakavam, ze si to zopakujem buduci tyzden...
zalezi od toho, kde isla, ale napriklad tu v UK sa slovenske dievcata menia na dracice, co lovia chlapov v meste den za dnom...ju to prejde, ked pride domov...tomu ver
nechapem stale prečo jej ceš posielat velke dary..v jednej diskusii si napisal takej babe nech kašle na chalana a ide dalej a ty tu stale smutiš a hladaš sposob ako ju ziskat .. a ked už ziskat tak stale nekym darom čo tromfne to triko..
to je ako keby si videl v obchode super koselu a strasne dlho by si si ju chcel kupit, ale nemal by si na nu. A potom by si tazko nasetril a siel do toho obchodu a zistil, ze tu koselu uz niekto kupil. A inde uz taku nemaju. Mozes si kupit inu, ktora ti bude rovnako dobre sediet a bude sa ti pacit, ale bude ti luto, ze nemas tu, co si chcel a na ktoru si tak dlho sporil...
Tym chcem povedat, ze viem, ze nie je na svete len jedno dievca, s ktorym by som mohol byt stastny, ale uz sa asi nikdy nezbavim toho hlasu v hlave co sa ma bude kazdy den pytat "Ake by to asi bolo keby...?".
Darcekova mania prebehla v poriadku Narodky mala vcera, poslal som jej plysoveho macika a zda sa, ze sa jej moooc paci Bola moc rada, ze som si na nu spomenul a to ma strasne tesi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
asi sa budem musiet ist prejst po meste a kupim prve, co mi "cinkne do nosu"
1. nic drahe jej kupovat nebudem, pretoze by to nepriala (poznam ju)
2. I LOVE YOU jej posielat nebudem. Ona to vie Jedine, ze by som jej poslal LOVE ME, pretoze to je to, o co mi ide. Radsej na to nechcem tlacit, uz som to v minulosti pokazil az dost...
Ešte k tomu ked to je niečo zlaté ako napr. macko so srdiečkom a nápisom I love you.
niečo romantické babu vždy poteší.
Aj nejaký malý strieborný prstienok, ktorý kúpiš v obchode okolo 200-300Sk.
Niečo vymysli a môže to byť aj niečo originálne.
dobru noc
Este ze si jej nekupoval tie diamanty, to by si riadne prerobil...
ale tak ona sa v auguste vracia domov, a do portugalska pojde najblizsie az zas cez leto, on to urcite nevydrzi tak ako ten pred tym... a potom pride moja chvila Ale boli to...
Inak a čo skúška? Podarila sa?
takze musim vymysliet nieco, cim tromfnem zelene tricko s napisom "portugal"...
ale diky za opytanie
maly darcek, ale aky? Ja mam vzdy problem kupovat darceky... zelene tanga s napisom SLOVAKIA? hehe
inak vybavujem dost dobre platenu brigadu, tak potom by som poslal toto:
» www.flowersfly.com/Portugal-Flower...
to je ako keby si videl v obchode super koselu a strasne dlho by si si ju chcel kupit, ale nemal by si na nu. A potom by si tazko nasetril a siel do toho obchodu a zistil, ze tu koselu uz niekto kupil. A inde uz taku nemaju. Mozes si kupit inu, ktora ti bude rovnako dobre sediet a bude sa ti pacit, ale bude ti luto, ze nemas tu, co si chcel a na ktoru si tak dlho sporil...
Tym chcem povedat, ze viem, ze nie je na svete len jedno dievca, s ktorym by som mohol byt stastny, ale uz sa asi nikdy nezbavim toho hlasu v hlave co sa ma bude kazdy den pytat "Ake by to asi bolo keby...?".
Tak asi tak