Nechcem byť ako náš milovaný telecom a jemu podobný, že už teraz riešiť vianoce(CZ vodafon co uz trz ma velku noc neriesim ), no s darčekmi račej pokoj teraz, ako potom v tom zhone keď bude milion ľudí nakupovať
my si doma kupujeme zásadne knižky, ponožky a podobné praktické a finančne nenáročné darčeky mne to vyhovuje a myslím si,že ostatným tiež. Vianoce nie sú o darčekoch
brnkatká (všetci vedia, že šetrím na vodíčák) kupujem to len aby vedeli, že som si na nich spomenul a keby sa mi to zdalo málo, tak nakreslím obrázok jak za mlada
mamine mobil , ocko dostane novy monitor ... a kamaratom .. drobnosti .. nejake knizky, pripadne oblubene CDcko .. prkotinky a la sperkovnica .. a uz som vo faze, ked moji priatelia maju deti na nakupovanie drobnosti pre ne sa tesim asi najviac
@tomco721 to som si vsimla aj ja v tom Vodafone, ze maju velku noc ... no ja som zacala stresovat, ked zacala vsade vianocna vyzdoba. Takze no sestra mi dala zoznam na A4 takze z toho nieco vyberiem, nejake oblecenie knihu a tak ... brachovi vonavku, lebo ta terajsia jeho mi smrdi a segre koberec na intrak a mame kozmetiku .. fotrovi nic... si nezasluzi a kamaratkam knihy asi klasika... a chlapovi.. neivem chcem nakreslit karikaturu, ale nezasluzi si asi ... aby som sa s tym srala takze cokolada to isti
jednoznačne každemu ponožky. Moja 25 ročna segra bola na vienoce nasrata lebo bola jedina kto nedostal ponožky, taka chyba sa nesmie už nikdy zopakovat
@alysia no ja som nikdy nemal stresy z darcekov som to proste nejak nikdy neriesil len teraz sú trošku iné časy, vtedy som bol ešte mladý a nejak som to mal na háku teraz by sa už zo slušnosti nejaké drobnosti patrili kúpiť rodičom
a ptm darček pre moju milú ale to je už niečo úplne inéé
@tomco721 jasne cim je clovek starsi tym su naroky vacsie a aj on chce dat lepsie darceky .. nejaka drobnost vzdy potesi .. a milej uz vies co das?
No lebo neposlucha preto si nezasluzi a neivem co by som mu ... napada ma kniha .. ale nechcem byt tuctova zase :/ a ta karikatura neviem ci stihnem vobec ...
proste ja som ta, ktora sa viac snazi a tak a nejako neivem .. to je na dlho ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@fxx minuloročných myslíš?
@kuloreperova ty si taka kamarátka!
môžeš to spraviť frajerke, určite zostane šokovaná .......filip
a ptm darček pre moju milú ale to je už niečo úplne inéé
tvoj chlap si nezaslúži? ta čo takého spravil???
Tatkovi dám originálne tričko vyrobiť
mamine kúpim frázový anglický slovník plus dajaké prkotiny z kozmetiky kamarátom dajaké drobnosti a tak.
skromné dary, nakoľko niesom zárobkovo činná osoba
No lebo neposlucha preto si nezasluzi a neivem co by som mu ... napada ma kniha .. ale nechcem byt tuctova zase :/ a ta karikatura neviem ci stihnem vobec ...
proste ja som ta, ktora sa viac snazi a tak a nejako neivem .. to je na dlho ..
milej ? no popravde ešte nemám ani šajn :/
jáj no dobre ked je to na dlho, nieco uz hadam vymyslis
no snad hej .. ked tak ho zabijem