Tak nemám rád nakupovať darčeky, rozmýšľať čo by iných potešilo. A čo je najhoršie na tom, je to, že budem mať na nákup darčekov a chodenie po meste 2 dni. Ďalšiu nedeľu a 23.12.
Rýchlo šupnite sem nápady pre priateľku, pre otca, mamu, brata, sestru....
Poviem ti čo ja kupujem do našej rodiny a možno to aj teba osloví
Mame som kúpila záhradné postavičky, ocinovi blbosti k rybárčeniu plus knihu včelársku.
Bratovi som kúpila bieliacu sadu na zuby a sestre som kúpila cestovný kufor kedže čoskoro ide na intrák
Starkej drevený svietiaci betlehem ...
@hypnos Prstene velmi nenosi ale dostala nahrdelnik s priveskom nedavno, vonavku nechcela :/ na kabelky a oblecko nemam vkus.. @Laurikaaa U mna je to tazke, mama je doma, oca nic nezaujima.. Brat ponukal mne bieliacie pasiky pred 3 mesiacmi atd.. @Rifla Ta sak teraz maju starosti s darcekmi pre teba takze mozno az po vianociach si vyberu
Kniha, parfém, šperk, kozmetický balíček, počítačová hra, tričko s neskutočnevtipnou potlačou, hrnček s neskutočnevtipnou potlačou, pre rodičov a priateľku trebárs aj nejaký pobyt, ak by si chcel investovať viac.
@hypnos tak to uz je cez moj rozpocet, zlato je drahe @Warble keby boli poukazky na Aupark a Optimu tak to by som brala ale len do jedineho obchodu to nieje velmi dobré. @Petuska11111 Nad knihou rozmyslam, parfem nechcela, hru dostala vcera Pobyty s nou niesu možné. Ale dakujem za nápady
Ved boze...najviac easy mas take ze sprav len karticky na ktorych budu veci typu "vynesiem za teba smeti" "navarim obed" "idem na nakup" atd. vies co myslim bud kreativny a kazdemu daco mozes dat a proste ked si ten clovek zmysli pouzit tvoj darcek vtedy to proste spravis chapes?
Ja tiez uz neviem, lebo po ostatne roky som nakupovala strasne vela darcekov kazdemu a uz nemam napady
Pre kamosku som nejako nahromadila asi 6 ci 7 malych darcekov, az je to creepy Rodicom asi kupim tlaciaren, lebo sa doma seru s kraksnou starsou nez ja a oni su prilis zatati si nejaku kupit. A nejake fajnovejsie vino bratislavske/pezinske.
Ine darceky fakt netusim, mna osvieti 23.12. a vyjebem na ne 200 eur, jak sa poznam.
choď z obchodu do obchodu a čo sa ti bude pozdávať kúp...
takto je to ťažko, aj keď ti napíšem, ty povieš , už má, nepáči sa mi, škaredé...
takže, je to len na tebe, ja nakupujerm na prvý dojem...
ahoj ja najradšej voňavky dostávam - dávam
a momentálne som našla stránku - kde ma potešila zľava na ne..skús pozrieť » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
@staphylococcus Kupil som jej zlatu retiazku s priveskom a vravela ze nema nausnice ku tomu ziadne, takze zlate by sa jej zisli. Len mne uz peniaze neostali. @Didka206 ja presne viem ktora jej dosla a ta sa pacila aj mne ale vravela ze nechce :/ @Argan.oil no ano da sa ale nemam napad co by ju potešilo
už sa to tu riešilo aj opačne... tusim na tejto stranke www.sexyoblecko.sk/valentinsky-darcek ...sice je to o valentíne ale preco to nepraktizovat na vianoce a hlavne to potesí oboch
Priateľ ma prekvapil dosť originálnymi darčekmi(let balónom, zimný pobyt,parfém v mojom vkuse) , na čo som bola prekvapená. Väčšinou som dostávala len blbosti alebo niečo úplne mimo mojho vkusu. Tak som pátrala a všetko kúpil cez net. Inšpiroval sa na stránke » www.muzizenam.sk/.... Chlapi ak hladáte tipy, neváhajte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Mame som kúpila záhradné postavičky, ocinovi blbosti k rybárčeniu plus knihu včelársku.
Bratovi som kúpila bieliacu sadu na zuby a sestre som kúpila cestovný kufor kedže čoskoro ide na intrák
Starkej drevený svietiaci betlehem ...
@Laurikaaa U mna je to tazke, mama je doma, oca nic nezaujima.. Brat ponukal mne bieliacie pasiky pred 3 mesiacmi atd..
@Rifla Ta sak teraz maju starosti s darcekmi pre teba takze mozno az po vianociach si vyberu
@Warble keby boli poukazky na Aupark a Optimu tak to by som brala ale len do jedineho obchodu to nieje velmi dobré.
@Petuska11111 Nad knihou rozmyslam, parfem nechcela, hru dostala vcera Pobyty s nou niesu možné. Ale dakujem za nápady
Pre kamosku som nejako nahromadila asi 6 ci 7 malych darcekov, az je to creepy Rodicom asi kupim tlaciaren, lebo sa doma seru s kraksnou starsou nez ja a oni su prilis zatati si nejaku kupit. A nejake fajnovejsie vino bratislavske/pezinske.
Ine darceky fakt netusim, mna osvieti 23.12. a vyjebem na ne 200 eur, jak sa poznam.
takto je to ťažko, aj keď ti napíšem, ty povieš , už má, nepáči sa mi, škaredé...
takže, je to len na tebe, ja nakupujerm na prvý dojem...
@Neoriginalna A skusala si uz tie bomby? ake su?
mozes skusit nejaku poukazku na masaz a pod.
Ty tusim pre vsetkom, co ti kto poradi len hladas preco nie.
a momentálne som našla stránku - kde ma potešila zľava na ne..skús pozrieť » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
@Didka206 ja presne viem ktora jej dosla a ta sa pacila aj mne ale vravela ze nechce :/
@Argan.oil no ano da sa ale nemam napad co by ju potešilo
Ak by si chcel usetrit drobne nahodou a by si chcel toto kupit tak hodim nizsie link na zlavovy kupon zadarmo!
» www.kuponyzdarma.sk/okay-sk/...
Vela stastia sefk