to akoze potom Definicia zeny je Nosic Diery? diera je ,,NIC" takze v tom pripade som rad ze som chlapom lebo aspon mam co nosit..l pride mi doost trapne nosit NIC
ze preco???lebo su jak baby nee???mojich 20minut v kupelni ej ich hodina a pol predzkadlom stoja jak oneee heheh vydia zrkadlo a uz sa obdivuju aky su krasny povacsine maju nohy na hladsie oholene ako ja mno tak suu to chlapi??? neeeee neenisuu to suu narcisyyy a ete aj kurvicky
defininia zeny vesiak na vaginu... co je toto za feministicku temu ? co zijeme v 18. storoci ? milujem taketo hlasky... nejaky chlap ublizi nejak zenskej ateraz su vsetci rovnaky asi si zalozim aj temu : Zena vesiak na vaginu boa
skutocne tejto ankete chyba pointa.cele je to urcite o tom spominanom.nikto ta nasral a potrebujes si to tu vylievat a poterbujes niekoho kto ta bude pocuvat pretoze mozno sama nemas priatelov.ale to ja nemozem vediet,no uprimne povedane nesere ma to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a ten nick to vysvetľuje
@13 s tym len suhlasim
Definícia uživateľky @zara , alebo @zara jetuznova ? - psychopatická zakomplexovaná úbohá piča je mi ťa úprimne ľúto
@20 tak u mňa má "skvelú" reputáciu
@21 nefandi si
@rowdy musis hned nadavat??
hmm cize, plan A nevysiel, spravime asi plan B
si len "troska" zakomplexovana/y