pred/okolo siestej vstanem, vycikam sa, odvazim sa, vypijem politra vody, zapnem muziku, umyjem si vlasy, zuby, tvar. Vyberem si co si oblecem dam si linku, makeup, ruz a idem do prace
((ponddelky chodim rano cvicit,tak tam len umyjem zuby a idem cvicit a sprch a malovanie je v praci)
V praci pracujem, okolo 1-2 obedujem, počas obeda sa učím do školy, potom pracujem.
Prídem domov, dam si kafé a učím sa hodku,dve a potom idem do gymu.
Vrátim sa, spravim si jedlo, najem sa - popritom divam nieco na YT, potom sa trocha ucim a pred spanim pozrem nejake video na yt a idem spat pred/okolo 10tej....
Nemám žiadnu rutinu, každý deň je úplne iný a totálne náhodný keď tak teraz rozmýšľam ale pracovný deň zahŕňa vstať, srať, sprcha nejaké džobíky a spať.
@antifunebracka hygiena akoze umyvanie ruk? lebo DENNA rutina a ty davas odkedy sa pamatam do for o hygiene, ze sa sprchujes raz tyzdenne. nekaz si reputaciu.
Zobudim sa o siedmej, z postele vylezem po deviatej, do obeda rozmyslam co budem robit a poobede zvycajne idem na motorku, pripadne len tak bezcielne sedim za compom. Po veceri pivko, kuknem nejaky serial a spat.
Vikendy su troska pestrejsie, lebo okrem tohto vsetkeho ranajkujem, chodim na plaz a vecer ocumujem Taiwankske surferky pri pive.
6:00 vstavam, len sa namalujem, obleciem atd a kracam do roboty
7:30 som v robote
16:00 cca odchadzam
pred 17 som doma, dam si desiatu a trochu pochillujem
okolo 18 som vo fitku
okolo 21 som doma z fitka
vecera, sprcha, trosku pozrem mobil a okolo 22 sa snazim ist spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
((ponddelky chodim rano cvicit,tak tam len umyjem zuby a idem cvicit a sprch a malovanie je v praci)
V praci pracujem, okolo 1-2 obedujem, počas obeda sa učím do školy, potom pracujem.
Prídem domov, dam si kafé a učím sa hodku,dve a potom idem do gymu.
Vrátim sa, spravim si jedlo, najem sa - popritom divam nieco na YT, potom sa trocha ucim a pred spanim pozrem nejake video na yt a idem spat pred/okolo 10tej....
tato rutina je pomerne nova a uplne ju zboznujem.
ležim
vstanem
kakam
...
...
...
učim sa
...
...
...
idem spať
Vikendy su troska pestrejsie, lebo okrem tohto vsetkeho ranajkujem, chodim na plaz a vecer ocumujem Taiwankske surferky pri pive.
7:30 som v robote
16:00 cca odchadzam
pred 17 som doma, dam si desiatu a trochu pochillujem
okolo 18 som vo fitku
okolo 21 som doma z fitka
vecera, sprcha, trosku pozrem mobil a okolo 22 sa snazim ist spat