Toto je jedina vec, co ma na EMO serie - zrazu si vsetci spajaju depresie, zle stavy, smutok s emom.
Tie veci tu boli aj predtym a pocitoval ich kazdy, ale ti zasrani zmrdi si na ne vzali "patent" - je to demencia.
Uz sa normalne bojim niekde priznat, ze trpim obcasnymi zlymi naladami, aby si ma niekto nezaskatulkoval ako sebaposkodzujuceho sebalutistiveho chuja..
ale ludia, ved aspon by sme sa nasmiali, viete si to predstavit? to by bola ina haluz, asi by som umrela smiechom z tych ich depkovych komentarov a prispevkov
17.Pawlo: si z jahody spadol?? staci mi ta modra depkovacia farba na tej stranke uvodnej a masirujem odtial prec ani tam registrovana nie som, ked uz chces vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja mam stale depresie to je vidiet vsak?
Tie veci tu boli aj predtym a pocitoval ich kazdy, ale ti zasrani zmrdi si na ne vzali "patent" - je to demencia.
Uz sa normalne bojim niekde priznat, ze trpim obcasnymi zlymi naladami, aby si ma niekto nezaskatulkoval ako sebaposkodzujuceho sebalutistiveho chuja..
ale ako napad to nie je zle