Tak rozumovo možno naopak (aj ked je to individualne)ale fyzicky(postava...) tak určite muž je v 15 vyspelejší je to už takmer chlap.... zase 15 ročná holka je ešte taká žabka ,väčšina z nich je plocha na Mušli ešte nevidno pysky , klitoris....
@12 to uz co za traposinu si napisal........ nemam slov fakt nemam.......
v 15 je takmer chlap?? poniektori nesu "chlapmi" ani v 25-ke, ako po rozumovej tak fyzickej stranke, nie este v 15-tich ta si trochu poupravuj veci v hlave bo spletas nezmysly
@royston1551 že v pätnástke je to takmer chlap? ... teraz si ma rozosmial
Keby si videl niektorých mojich 15 ročných spolužiakov, čo mi siahajú možno po plecia tak by si trošku zapochyboval o tom či je alebo nie je takmer chlap...
a druhá vec, neviem odkiaľ si prišiel na to, že väčšina 15 ročných dievčat je plochých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v 15 je takmer chlap?? poniektori nesu "chlapmi" ani v 25-ke, ako po rozumovej tak fyzickej stranke, nie este v 15-tich ta si trochu poupravuj veci v hlave bo spletas nezmysly
Keby si videl niektorých mojich 15 ročných spolužiakov, čo mi siahajú možno po plecia tak by si trošku zapochyboval o tom či je alebo nie je takmer chlap...
a druhá vec, neviem odkiaľ si prišiel na to, že väčšina 15 ročných dievčat je plochých