tak ju skus zavolat niekam von a jednoducho jej povedz, ze sa ti paci alebo si ju zavolaj na bok ak ste v skole, alebo v rovnakej partii.. mas vela moznosti
otazka...: kolko ma to dievca rokov?? ked ma tolko ako ty,,alebo mladsia..tak sa vobec nehanbi,,povedz jej to..ona bude len happy z toho faakt..bude to dobre..a ked je staRsia,,no neviem,,ale mozno ju ocaris xDD nikdy nevies..
#3 , dosť trapas, čo si napísal, ale určite máš s ančou skúsenosti =D ... prečo sem všade pcháte financie, nie všetky ženy su na vysoko-finančne založených ...
Nokare, ja tiež podotknem láska počká , ked zažiješ prvé sklamania , budes si iné vravieť ako "láska nepočká" ..., ale pokiaľ sa ti páááči , urob to ako všetci mladííí ľudia.. t.j. cez priateľov ... to som ja robil, ked´som sa hanbil, alebo obával z prvého vzťahum, nech ti kamoši zistia ako si na tom ty u nej ...Dobre dúfam, že toto nepozerá moja mama, bo toto, čo som teraz napísal, to niečo strašné.. nevadííí, držíím palce,
noo fakt j skus zavolat von,tam zistis co si o tebe mysli(ak si to vsimnes) a potom ak si jej sympaticky alebo ta dokonca chce tak sa nemusis hanbit(teda podla toho kolko ma ona rokov) ale ak tolko co ty tak myslim ze to nebude problem,teda urcite nie nieco z coho sa nespamatas treba skusit
ok,myslim ze v tvojom veku je trosu blbe vnimanie lasky,to ze sa ti niekto paci,je len naklonnost a pritazlivost,nie laska.
Nechaj vsetkemu cas,v prvom rade si uvedom,co mozes tom u druhemu ponuknut,aku istotu moze v tebe citit,co si ochony pre vztah obetovat..az potom premysalj o tom,co chces...
Mas mladost len jednu, a tak sa vybur,vyblazni a a potom ries nejake vztahy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aj on ma pravo na lasku
mozno ze ty ked si bola v jeho veku tak si po tom netuzila.. ale to nemusi byt priklad kazdeho
Nokare, ja tiež podotknem láska počká , ked zažiješ prvé sklamania , budes si iné vravieť ako "láska nepočká" ..., ale pokiaľ sa ti páááči , urob to ako všetci mladííí ľudia.. t.j. cez priateľov ... to som ja robil, ked´som sa hanbil, alebo obával z prvého vzťahum, nech ti kamoši zistia ako si na tom ty u nej ...Dobre dúfam, že toto nepozerá moja mama, bo toto, čo som teraz napísal, to niečo strašné.. nevadííí, držíím palce,
boyy...
Nechaj vsetkemu cas,v prvom rade si uvedom,co mozes tom u druhemu ponuknut,aku istotu moze v tebe citit,co si ochony pre vztah obetovat..az potom premysalj o tom,co chces...
Mas mladost len jednu, a tak sa vybur,vyblazni a a potom ries nejake vztahy...
diki za podporu