sukne su hrozne, je vietor a dviha sa a ked mam suknu neprijemne na mna trubia auta. v satach zase vtahujem brucho a je to nepohodlne, nech som aj chlap, NOHAVICE
jednoznacne nohavice-rifle suknu som naposledy mala pred 2 rokmi ,mozno aj viac neviem ....ale nerada ich nosim ,lebo mam taky blby pocit ,tie "pohlady " mi za to nestoja
tak najcastejsie nosim rifle ale v lete saty urcite. ale zas nesuhlasim ze baby co stale nosia nohavice su ako muzi. mne osobne baba na opatkoch v skinny jeans ako muz nepripada
a btw. neznasam uchylov ktorym ide len o to ako baba vyzera a aby sa s nou vyspali tak hovorim, nech som aj chlap, nech si ma nikto nevsimne ale aspon budem vediet ze ked niekto bude mat o mna zaujem tak mu pojde o to co mam vnutri..
@foxhound - DO KELU, ako TY možes hlasovat za kazdu jednu moznost ? - k tomu ze je to aneta pre tvory toho nežnejšieho pohlavia sa už ani nevyjadrujem.
sú chvíle, keď to inak ako v sukni či šatách ani nejde - krásna letná prechádzka po korze v gatiach? to nikdy ale aj tak sú rifle najobľúbenejší kúsok môjho šatníka
keby som mohla tak nonstop nosím len sukne ja sa v nich cítim úžasne a dodávajú mi sebavedomie ....teda krátke ...v rifliach mám pocit že mám tučné stehná .....
Podľa mna sú práveže pohodlnejšie sukne... ale tak teraz, ked treba nosiť pančuchy nosím oveľa častejšie radšej nohavice. ked sa ale oteplí, zmení sa to Sukne sú náhodou super pohodlné
absolútne súhlasím so @surreal , pre mňa je sukňa omnoho pohodlnejšia, dokonca aj v zime preferujem sukne, hoci pod ne musím nosiť pančuchy... na dĺžke sukne až tak nezáleží, hlavne, že to je sukňa Ale raz za čas si samozrejme dám aj nohavice Ale v šatníku mám viac sukní/šiat než nohavíc, a to neporovnateľne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
jednoznacne saty.. a v sukni sa isto citim viac zensky ako v rifliach..
suknu a saty som mala na sebe iba raz
Ale na verejnosť rifle
Tákže gace
Ale prečo sú podľa vás nohavice pohodlnejšie?
@yeya staci prekrizit nohy
Kraťasy !!
@emulienkaa Ale tak čoby nie...
@krvaaa Ále sem tam otvoriť "to" a je to...