Akym sposobom musi chalan vystupovať na verejnosti aby ste sa za nim otočily alebo či by vas odradilo zhovarat sa z chalanom ktory je v spoločnosti inych dievčat?
akým spôsobom vystupovať, aby som sa za ním otočila? Ak bude vystupovať z autobusu tak, že sa s veľkým hlukom strepe, tak sa isto za ním obzriem, čo sa to stalo
Minule som si tak šla po ulici a oproti mne traja mládežníci s telefónom, z ktorého znel slovenský rap a oni rýmovali spolu so spevákom, započula som len niečo s Bugs Bunnym... Upútali.
hmm.....asi som divnaa....ale mna by skor uputal taky, ktory by nebol v skupine ludii...........ale skor taky outsider.....ZAAHADNYY outsider !!! ...........naopak, takych velkych frajerov, ktori sa velmi radi predvadzajuu a machruju, hraju sa ne nieco cim nie su, snazia sa byt za kazdu cenu popularni a musia byt stredobodom pozornosti --> tak presne takych nemusim vobec!! ... ......a co vrcholne neznasam, su chalani, ktori sa otaacaju za kazdou suknou, a posobia tak, ak keby v zivote nevideli zenu! to su podla mna nadrzani, ubohi, pubertaci, ktori hadam nikdy nedospeju!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@narazuvzdornaa tento je tvoj typ?
@eleon Presne dobre hovoris
takyto by ma uputal urcite, stacilo by keby isiel okolo
...ale uputala by som aj ja jeho?