Ahojte..Mám taký jeden problém.. Cez víkend ideme na chatu, a ja mám práve mať menštruáciu..Najhoršie je na tom to,že na tej chate nie je žiadne wecko a menštruáciu budem mať prvé 2 dni,kedy je aj moje krvácanie trochu silnejšie.. Takže baby, išli by ste
však dáko to vyriešiš, je to predsa normálna vec. Ja by som asi bola na tampónoch, tie mi prídu praktickejšie a ak idete viacero báb možno nebudeš jediná
Ak si ju ešte nedostala sú na to tabletky na oddialenie , len by si musela skočiť na gynekologiu je to na predpis .. prípadne skús citron ten oddaľuje menštruáciu .. keď má byť super žúrka ber tampony a navlhčené vreckovky a bež
ja som bola tri dni na chate, kde nebolo wc, dokonca ani latrina. Prvy den som dostala kramy a v pohode som to nejak zvladla nakoniec az na to, ze mi bolo prvy den zle.
ja chodim teraz cez prazdniny kazdy tyzden na chatu sice tam mame dve latriny ale bez sprchy sa da vydrzat. (teda ak by prsalo mozes sa dat do plaviek a pod rynu je to haluz, ver mi) A strom tam urcite bude
jak fajnove ste husicky ze sprcha wc musi byt haha by som vas nahnal kazde rano do studeneho potoka jednu po druhej a aby vam nebolo malo, tak vecer repete!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
» budgettravelrussia.com/Technicals/imag...
každopádn latrína tam isto bude tak no problemo...a ak ti to vadí tak na chatu nechoď