Príde vám , že čím ďalej tak tým ďalej sú dievčatá viac pyšné a záleží im len na tom , koľko majú chlapci peňazí , aké majú auto alebo ako vyzerá ? Vzhľad ešte ako tak pochopím ale tie dve veci ? Samozrejme nájdu sa aj normálne , ale je ich ako šafránu.
No hej ale tak to nie je len o dievcatach to ide tak zaroven s rozvojom a smerovanim celej spolocnosti
v minulosti boli zase ludia az prilis zasadovy... pred niekolko sto rokmi by ma upalili na hranici za carodejnictvo! no a dnes si tu vklude carujem a ludia riesia len dlzku mojej sukne
pride mi ze su ludia celkovo viac neohladuplni ..
egocentricky .. zalezi im len na sebe aj to len do mieri spadajucej do ich pohodlnosti.. Nezalezi im na sebe zas na tolko aby sa posuvali..
vela jednotlivcov stagnuje
pride mi ze cim viac a viac sa rozvija nasa technika a duchovny svet je ako.. zivot Benjamina Buttona..
pride mi ze je to vsetkym jedno...
pride mi to ako keby ich duse zabudli o com vesmir je
máš 16 a mnohí chlapci v tomto veku, ktorí poznám to videli podobne. A mnohým dievčatám, ktoré som poznala záležalo ( a možno ani nie záležalo, skôr to len riešili, rozprávali sa o tom) v 16tich na podobných veciach.
Neboj, vyrastiete všetcia.
Teda len z časti, na tom ako chlap vyzerá mi napríklad záleží stále (ale zisťujem, že mám nejakú fóbiu z tučných ľudí skôr)
Uz v dobach rimskej rise sa nadavalo na mladez.
Dievcata su rovnake ako vzdy. S tym rozdielom ze je modernejsia doba a viac moznosti tak vyzeraju trosku inak (krajsie) ale to je vsetko.
Najdi mi 1 dievca ktore povie ze jej ide len o to kolko ma chlap na ucte.
Su aj take ale je ich minimum a boli tu vzdy.
Ako vyzera - taktiez to neni pravda. Nejde im LEN o to ako chlap vyzera, ale AJ o to. A to je normalne, plati to aj opacne a vzdy to tak bolo.
niektoré také sú, iné také nie sú...ja som sa s takou napríklad nestretol...teda nie že by tie, ktoré poznám nezaujal chalan tým, že je pekný, alebo že je dobre oblečený, alebo čokoľvek, ale nejdú primárne za tým...ale tak mňa by tiež potešilo, keby tá ktorú mám rád je sexy modrooká bruneta, ktorá by mi povedala, že "Peťo už nikdy nemusíš chodiť do práce...len si tu sadni na tento môj gauč v mojom krásnom byte v centre mesta, čítaj si knižku, popíjaj vínko čo som ti doniesla a keď budeš mať chuť tak ti ho...dám vychladiť" heh! no šak viete! Nie je nič zlé na tom, keď je niečo dobré!
To máš jedno aký kto je. Od teba záleží akurát to, aký budeš ty, aký máš pohľad na veci... Aký si, takých ľudí k sebe priťahuješ, s takými sa stretávaš, a teda taká bude aj tvoja manželka...
Podľa mňa nie je nič zvláštne na tom, že človeku záleží, ako jeho partner vyzerá. Logicky si nevezmem domaseda, ktorý sa o seba nestará a účes mu navrhovala babička. Ale to je tak aj z druhej strany podľa mňa. Nehovorím, že má každý vyzerať dokonale, ale niečim proste musí zaujať to druhé pohlavie a zo začiatku, keď toho človeka nepoznáš prvé, čo si všimneš je výzor.
Čo sa týka peňazí (a drahých aút), áno, je veľa ľudí, ktorým ide o to, pretože prežiť celý život od výplaty k výplate nie je neviemčo a nedokážu/sú pohodlné zarábať si poriadne... je to smutné, no takto to bolo asi vždy. Ale nie všetky sú také, to je hlúpe takto generalizovať.
co ja viem...to stymi peniazmi a autom, je trocha zkreslene...podla mna je to len mytus...ale pozrime sa na to z opacnej strany...aj nam chlapom predsa imponuju viac uspesne a sebestacne zeny...alebo sa mylim?...
Toto je take jednoduche generalizovanie a zvalovanie vsetkeho na tuto dobu, pritom vzdy boli ,,jednoduchsie" dievcata alebo ako ich nazvat, nechcem ich urazit a tak isto su, boli a budu ,,jednoduchsi" chlapci ...
Nie, nepride mi to tak, ale zato si vsimam ze toto riesia vzdy zrovna taki jednoduchsi chlapci.. lebo fakt, z mojho okolia nepoznam ani jednu ktora by bola nejako zatazena na bohatych chlapov s drahym autom, tak neviem ci sa pohybujete v nejakej velmi povrchnej spolocnosti, alebo je to len fajn utecha 'nechcu ma, lebo su to vsetko zlatokopky a chcu len prachacov'..
Samozrejme,že su ženy ktoré idu vyslovene nato,ze je niekto prachatý,ale je ich malilinké percento.
Vacsinou ide skor o to,že človek ktorý ma peniaze (nemusi byt rovno neskutočne bohatý) vyžaruje pokoj,optimizmus,je ambiciozny,sebavedomý a vie sa o seba postarat. Dalo by sa vymenovat kopec dalsich vecí,ale toto sú také základné čo som si všimol pri ludoch,ktorí nemajú problem s peniazmi a to su vlastnosti,ktoré ženy pritahuju.
Ja som študent bez peňazí, mám jednotkovú fábiu a mám najlepšiu ženu na svete, ale dokopy sme sa dali až keď som to auto mal, možno ide tá moja po škodovkách.
Neblazni,vsak si pozri historiu,precitaj si diela z minuleho storocia,od pociatku vekov bolo cielom rodiny/dievcaťa aby sa vydalo za cim majetnejsieho tym lepsie, alebo zeny chodili s bohatsim muzom len aby im dal nejake peniaze a mohli kupit rodine chleba, len sa to nevedelo az tak,lebo nebol fb a instagram kde by si baby tento chleba (louis vuittonku) fotili. Snad nechces povedat ze to ze zeny su zlatokopky a chcu bohatych muzov je situacia ktora za zacala v tomto storoci. Ludia sa chovaju cele veky vekov rovnakov,len sa to prisposobuje dobe, vtedy boli rady ze maju jedlo ,dnes uz musia mat znacky aby sa uspokojili,pointa vsak zostava,ziadna novinka
poznam obe typy zien... ale nie je to ani tak zenami ako dnesnou dobou ktora mimochodom aj takych chlapov jebnutych niektorych aj zeny vychovala... mam kamosky ktorym spadnu nohavicky pri otvoreni penazenky, ale mam aj kamaratov ktory maju peniaze a myslia si ze su panmi sveta a kazdu dostanu... hnusia sa mi taki machri asi viac ako tie zlatokopky
Moja posledná bejvalka ma kŕmila,i do gágora i do pľúc,ba ani na nohy nezabudla..a ešte ma nútila radikálne zvýšiť frekvenciu sexu,čo mi s jedným či dvoma chĺpkami na perách a akútnym defektom karpálneho tunelu privodilo instantný rozchod a doživotné znechutenie z jej "na nezávislo" ostrihanej vulvy.
Takže..nie je to o lóvoch,je to len o lóvoch.
Pozdravujem Simonku a mám strach zo žien,ktoré nado mnou bdejú celú noc zatiaľ,čo ja spím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
T
F
akoze ka hladas v eurovei alebo na pokeci, tak sa necudujem ze taketo nachadzas
v minulosti boli zase ludia az prilis zasadovy... pred niekolko sto rokmi by ma upalili na hranici za carodejnictvo! no a dnes si tu vklude carujem a ludia riesia len dlzku mojej sukne
pride mi ze su ludia celkovo viac neohladuplni ..
egocentricky .. zalezi im len na sebe aj to len do mieri spadajucej do ich pohodlnosti.. Nezalezi im na sebe zas na tolko aby sa posuvali..
vela jednotlivcov stagnuje
pride mi ze cim viac a viac sa rozvija nasa technika a duchovny svet je ako.. zivot Benjamina Buttona..
pride mi ze je to vsetkym jedno...
pride mi to ako keby ich duse zabudli o com vesmir je
Neboj, vyrastiete všetcia.
Teda len z časti, na tom ako chlap vyzerá mi napríklad záleží stále (ale zisťujem, že mám nejakú fóbiu z tučných ľudí skôr)
Dievcata su rovnake ako vzdy. S tym rozdielom ze je modernejsia doba a viac moznosti tak vyzeraju trosku inak (krajsie) ale to je vsetko.
Najdi mi 1 dievca ktore povie ze jej ide len o to kolko ma chlap na ucte.
Su aj take ale je ich minimum a boli tu vzdy.
Ako vyzera - taktiez to neni pravda. Nejde im LEN o to ako chlap vyzera, ale AJ o to. A to je normalne, plati to aj opacne a vzdy to tak bolo.
Čo sa týka peňazí (a drahých aút), áno, je veľa ľudí, ktorým ide o to, pretože prežiť celý život od výplaty k výplate nie je neviemčo a nedokážu/sú pohodlné zarábať si poriadne... je to smutné, no takto to bolo asi vždy. Ale nie všetky sú také, to je hlúpe takto generalizovať.
lebo to vypadá tak, že vodu kážu a víno pijú...
@22
Vacsinou ide skor o to,že človek ktorý ma peniaze (nemusi byt rovno neskutočne bohatý) vyžaruje pokoj,optimizmus,je ambiciozny,sebavedomý a vie sa o seba postarat. Dalo by sa vymenovat kopec dalsich vecí,ale toto sú také základné čo som si všimol pri ludoch,ktorí nemajú problem s peniazmi a to su vlastnosti,ktoré ženy pritahuju.
@29
Takže..nie je to o lóvoch,je to len o lóvoch.
Pozdravujem Simonku a mám strach zo žien,ktoré nado mnou bdejú celú noc zatiaľ,čo ja spím.