ale veď to je základná slušnosť pridržať dvere, či nie?
aj ja pridŕžam kdekomu a nemyslím si, že je to niečo limtované na pohlavie
a pokiaľ nebudem vekom zošúverená, tehotná alebo s dvoma vrecami zemiakov v rukách, nechápem, prečo by mi mal niekto uvoľniť miesto (jedine, ak by som tam mala miestenku
To s dverami kazdy den..ci uz frajer alebo hocikto v skole, ani to uz nevnimam myslela som si, ze je to je take no automaticke.
a nerozumiem preco by ma mal niekto pustit sadnut citila by som sa trapne, keby sa to stalo akoze jasne frajer a kamarati a tak ma vzdy nechaju sadnut, ale cudzi clovek?
Minule predo mnou este narokom jeden spoluziak zavrel dvere...isli nejake tri im podrzal dvere a ked videl mna tak ich zatvoril ale srat na neho, aj tak je to debil
bolo by mi divne pustit sadnut dievca v autobuse ak si to vyslovene nejak nepyta a mozno by to bolo divne aj jej ... ale tak pustam do budovy alebo do busu skoro vzdy ako prve, a co ma prekvapuje zatial tie co podakovali su vo vacsine
@vaper záleží nabtom, či sú priehľadné alebo nie.. pokiaľ sú dvere napr sklenené a do restauracie vidno, chlap pusta zenu ako prvu, pretoze vidi ze nehrozi nebezpecenstvo.. naopak je to s nepriehladnymi dverami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
aj ja pridŕžam kdekomu a nemyslím si, že je to niečo limtované na pohlavie
a pokiaľ nebudem vekom zošúverená, tehotná alebo s dvoma vrecami zemiakov v rukách, nechápem, prečo by mi mal niekto uvoľniť miesto (jedine, ak by som tam mala miestenku
a nerozumiem preco by ma mal niekto pustit sadnut citila by som sa trapne, keby sa to stalo akoze jasne frajer a kamarati a tak ma vzdy nechaju sadnut, ale cudzi clovek?
Tak, aby som držala hubu, mi ich otvoril. Príjemný pocit.
musela som vyzerať fakt zúfalo (alebo tehotne