@chors a este mi povedz CO si mam dat obrezat aby to bolo hygienicke Ja len vravim podla toho co mi priatel povedal...on mal obriezku spravenu ked mal asi 10 rokov tak si to pamata ake to bolo predtym....
@marttina ha asi mi nic ine neostava...lebo si neviem predstavit,co mohol mat ine chlapec na mysli...sice neviem,ako by to hygiene pomohlo
@chors pocuj ty mudrc jeden co sme tu asi s @miluskaaa spominali? btw len pre tvoju informaciu. obriezka muzska a zenska nie je to iste. ak chces robit mudreho najprv si nieco o tom nastuduj a potom sa prs na niekoho pokial viem chlapom pri obriezke neodrezu ziadnu cast tela ktora by ti znemoznila prezivat rozkos a zaroven ti poskodila pohlavne ustrojenstvo. co sa tyka zenskej obriezky vyrezava sa tam klitoris to znamena ze zasah do tela je uplne iny, nie je to obriezka ako u muza ale ide o odstranenie "organu" (ak to tak mozem nazvat celeho. za dalsie. ano, niektori muzi maju problem po obriezke ze maju prilis suchy zalud etc etc ale u kazdeho je to individualne. niekotri si obriezku chvalia, ini ju zatracuju. cize prv nez zacnes rypat sa nauc co to a okrem toho nikto tu nepovedal ze kazdy by mal byt obrezany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@mirage_a preco myslis ?
@marttina ha asi mi nic ine neostava...lebo si neviem predstavit,co mohol mat ine chlapec na mysli...sice neviem,ako by to hygiene pomohlo
@marttina
o ženskej obriezke ste nepočuli?
dajte si vybrať kliťák...
@miluskaaa pri spravnej hygiene je to to iste... takze ziadna vyhoda... skor moznost stratenia uplnej citlivosti v neskorsom veku...