jedina moznost je rastovy hormon. Treba si ho nechat predpisat. A netreba s tym vahat. cim skor zacnes tym viac mozes vyrast. V urcitom veku sa ti uzavru rastove strbiny a potom uz nenarasties ani CM.
@xxar3s Počula som o ňom a aj som o ňom rozmýšľala, lenže vraj z toho potom môžu byt problémy v dospelosti, keď budem chcem mat deti a že z toho veľa priberiem,..
@fialkaa33 praveze rastovy hormon zvysuje spalovanie tukov. ved preto sa (zne)uziva aj v sporte ako doping. na vahe mozno priberes pretoze ked si vyssia tak vazis viac, ale celkovo budes posobit stihlejsie. Najlepsie ked sa poradis so svojim lekarom, myslim ze este mas sancu trochu narastt. A okrem toho treba vela spat, pretoze telo najviac rastie pocas spanku.
@fialkaa33 a prečo chceš teda vyrásť ? Veď aj ja aj ostatní chalani tu písali že to že si menšia nieje mínus. To že v média zviditeľňuju štíhle dlhonohe neznamená že sú krajšie ako tie ostatne, to vieš nie ? @7 tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» magazin.atlas.sk/zdravie/predlzo...
@7 tak