@kerrang@4 nie, to majú klasické podpsenky pod ceckami také dva drôty/oblúky, sú tam zašité a preto držia ten tvar pekný a tomu sa povie vystužená podprda.
@ladydoga@6 počkať... to som celý život mala zlú predstavu čo znamená vystužená? Do teraz som si myslela, že výstuž je ten mäkký materiál, napríklad športová podprsenka nie je vystužená, je látková... nie každá košíková má výstuž, sú aj látkové, ale väčšina košíkových má výstuž. Vždy som si myslela, že kostice sú zvlášť. Že podprsenka môže mať aj výstuž, aj kostice.
Najhoršie je, keď vám vyskočí kostica, nejak sa prederie von a vy sa normálne bavite a zrazu vás niečo začne bodať do hrudníka Ale zdá sa, že ešte nikto nezomrel na pobodanie kosticou
Musim len bez kostic povinne 6 mesiacov po operacii prs ale myslim ze uz pri nich zostanem je to mega pohodlne.. ked som nemala prsia mala som vzdy len vystuzenu a kosticami a ani som si nevedela inu predatstavit
@tasara@11 podla mna to chapes spravne, vystuzena je taka, ktorej kosik drzi tvar. Kosticu moze a nemusi mat. Rovnako, ako podprsenka s kosticami nemusi byt vobec vystuzena, ale uplne len taka tenka latk (cipka).
beeeez keď som bola mladšia kupovala som si pushupky s kosticamk a mala som ich prázdne vlastne mi ani nemali čo zdvihnúť tie pushupky, ale pod tričkom vyzerali pekne okrúhlo samozrejme dekolt nikde teraz nosím len mäkké vystužené podprsenky bez kostíc, braletky málo, a potom športové
@aeria@20 nemusí to byť tým že máš malé prsia. Ja si spomínam, že dakedy mi kostice nevadili a ani som ich necítila že tam sú. Teraz ma bolia. Rozdiel medzi predtým a teraz je, že predtým som bola chudá, nemala som faldy po obvode, ale prsia som aj tak mala veľké. Teraz sa mi podarilo pribrať a zrazu ma kostice bolia lebo sa mi viac zarezávajú medzi telesné záhyby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
cize preferujem bez
A k teme - kostice su SMRT.