keby to bol nejaký extra, fakt že extra chlap, taký ktorý by vlastne ani nemal existovať, inak by sa porušilo pravidlo "nikto nie je dokonalý" a tak neskutočne nedosažiteľný, že len za prachy, tak áno.
@0mega1 nie. Keby chcem aby platili mne, napíšem opačnú situáciu. Inou variantou som myslela - pekný (nezadný) muž a ja (nezadaná) "žena" v podobne zmýšľajúcom rozhovore bez príjmania peňazí
priznavam ze niesom dievca ale aj tak mne nedalo nezahlasovat nakolko aj ked jej kupim nieco na pitie tzv.:drink tak uz to je tiez za peniaze lebo som jej dal peniaze v podobe drinku....
takze v tomto pripade sa da hovorit o peniazoch takze ano ci uz to je v manzelskom,nemanzelskom,partnerskom ci ktoromkolvek vztahu....
ale berem tuto otazku opacne ci by som zaplatil zene...
@alpanu platis vlastnym zivotom a vsetkym co mas, ci nie?
(on podobne.. preto ti to tak nepride)
@mm47 ono to moze byt aj preto, ze ked si zaplatili tie, tak riziko chorob je o nieco nizsie, lebo by dotycnej hrozilo vazenie, keby sirila choroby..
na druhej strane to zaroven dodava aj urcitu diskretnost.. "platim, tak bud ticho" co vsak v poslednej dobe najma na zapade pri velmi slavnych neplati.. lebo je to ovela vynosnejsie.. kecat ako mlcat.
nechápem prečo by som mala platiť za sex môjmu Michalovi... a inak aby to nevyznelo blbo- ešte sme spolu ani len nespali... ale určite by som mu za to nezaplatila...
po prvé to považujem za ponižujúce pre neho aj pre mňa. po druhé, aj keby to nebolo o peniazoch, sex bez lásky nechcem. ešte aj keby ma priťahoval, znamenalo by to pre mňa, že chcem napríklad jeho úsmev alebo bozk a nie sex. takéto čosi by mi ani nenapadlo.... a ako k tomu má vlastne dojsť? budeme na seba pozerať a len tak zrazu niekto z nás nadhodí, že či by sa niečo nedalo poriešiť za menší obnos podľa dohody alebo dokonca tarifu?
nechapem co vsetci z toho robite take halo. z muzskej strany sa to deje stale, inak by sme nemali tolko prostitutok, ale ked sa niekto opyta z opacnej strany hned sa vsetci ohanaju krizom a svatenou vodou pomaly. nic zle na otazke nevidim, maximalne ze moja odpoved je nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nikdy v zivote by som sa takto neponizila
ale ni ja len tak
Neber to osobne, ale myslim že väčšinu napadne, že by platili tebe (čo asi nieje tá varianta)
takze v tomto pripade sa da hovorit o peniazoch takze ano ci uz to je v manzelskom,nemanzelskom,partnerskom ci ktoromkolvek vztahu....
ale berem tuto otazku opacne ci by som zaplatil zene...
(on podobne.. preto ti to tak nepride)
@mm47 ono to moze byt aj preto, ze ked si zaplatili tie, tak riziko chorob je o nieco nizsie, lebo by dotycnej hrozilo vazenie, keby sirila choroby..
na druhej strane to zaroven dodava aj urcitu diskretnost.. "platim, tak bud ticho" co vsak v poslednej dobe najma na zapade pri velmi slavnych neplati.. lebo je to ovela vynosnejsie.. kecat ako mlcat.
tak ci onak.. je to ubohe.. 8)
@66janica6 zabila, presne