Ešte tak dávno som strhol bývalú z cesty, inač by ju rozmäsovalo auto. Ale vyzeralo to ... "násilne". Nebolo to zrovna jemne, ale vyhodnotené situáciou.
ale nebol to celkom priateľ v zmysle "frajer" - síce on chcel, ale ja som mu potom povedala, že nemám záujem, zostaňme priatelia a pod. - a on sa nasral a vyťal mi jednu
@fleur1301 ja som chcel zalozit 4 ankety ktore by sa pytali zien aj muzov ci jeden druheho napadol... no a tu stvrtu mi vymazali a doteraz neviem preco
hm no ..keď sme sa s priateľom šteklili ,tak on je strašne šteklivý ,a tak sa bránil a mi ani nie silno ,ale proste strelil po ústach ...po perách ...trošku ma to zabolelo ,ani mi krv nešla ani nič vôbec...ale bože ,ako sa on cítil ,sa mi ospravedlnoval aj na další den ešte ,lebo on by mi ani vlas na hlave neskrivil
@interrupcio osobne si myslím, že tým nič neporušujem, nie je to podľa mňa propagácia násilia. Len ma zaujíma, aké majú ženy a dievčatá s týmto skúsenosti - ja osobne tiež mám. Myslím si, že nikto sa tu nikdy v podobnej ankete nevyjadril, že násilie je super a v pohode - buď sú názory, že to absolútne nie je v poriadku, alebo iba ak si to niekto naozaj zaslúži.
Ak sa mýlim, alebo je na tejto ankete niečo nevhodné, rada by som si pred jej vymazaním prečítala názor @tomas - a.
@fleur1301 no tak to už je na tých demokratoch, či ti ro vymažú a či sa im uráči to odôvodniť... ja osobne si myslím, že táto téma by nemala byť tabuizovaná, nuž, ale je... inac ak ta to zaujima, tak si mozes pozriet aj daco na portali generalnej prokuratury, su tam rozne statistiky a podobne ohladom nasila na zenach a detoch
@interrupcio nie, nemala by byť tabuizovaná. Mňa zaujímajú konkrétne skúsenosti tu. Myslím si, že na prokuratúre sú trošku iné prípady, tu sa môžem pýtať na skúsenosti mladých ľudí, a nie je to asi až také brutálne násilie, aké sa rieši na súdoch. Ak chápeš, čo myslím.
1. Muž - nie partner - omylom - vstúpila som do podniku a chalanisko, ktorý vchádzal predomnou a mojimi kamarátmi bol opitý a vyrývačný, ako sme prešli cez dvere, išla som vedľa kamaráta a ten chalan sa rovno otočil a šiel sa s mojím kamarátom biť. V tej rýchlosti ani neviem, či sa kamarát uhol a on trafil mňa, alebo kamaráta pesťou a mňa lakťom...mierny otras mozgu, rozbité okuliare, monokel.
2. Bývalý priateľ, podnapitý, ale myslím, že vedel, čo robí. Nezbil ma, neudrel ma, ale nebolo od toho ďaleko.
@etelnair nie každý je tu celý deň a číta anketu. Takže sa hlboko ospravedlňujem, že opakujem po dakom inom, ale ak teba, alebo napríklad @scandalous obťažuje, nemusíte na ňu reagovať...
Nechápem, prečo máte podaktorí stále nutkanie riešiť opakujúce sa ankety. Aj ja som tu už niektoré videla viackrát, a ani raz som nepindala, že je tu tá anketa znovu. Buď zareagujem znovu, alebo jednoducho odignorujem.
Keď chcem vedieť nejakú štatistiku, alebo ma zaujíma, ako sme tu na tom s touto konkrétnou témou, neprehľadávam všetky ankety, aby som sa vyjadrila k tej, ktorá je najpodobnejšia tej mojej. Skrátka nereaguj, ak ťa to tak rozčuľuje...
A je trochu medzi nimi rozdiel. Našla som aj tú od interrupcio, ale otázka je položená trochu inak, ako sa pýtam ja.
On sa pýta iba na to, či nás muži udreli. Mňa napríklad neudrel. "Len" ma napadol. A to nie je to isté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ktovie čo si potom ta vodička myslela.
Okrem toho, reagovala som na tú tvoju. Asi skôr sa prizná žena, že ju chlap udrel, ako muž, že udrel ženu.
Ak sa mýlim, alebo je na tejto ankete niečo nevhodné, rada by som si pred jej vymazaním prečítala názor @tomas - a.
@interrupcio nie, nemala by byť tabuizovaná. Mňa zaujímajú konkrétne skúsenosti tu. Myslím si, že na prokuratúre sú trošku iné prípady, tu sa môžem pýtať na skúsenosti mladých ľudí, a nie je to asi až také brutálne násilie, aké sa rieši na súdoch. Ak chápeš, čo myslím.
1. Muž - nie partner - omylom - vstúpila som do podniku a chalanisko, ktorý vchádzal predomnou a mojimi kamarátmi bol opitý a vyrývačný, ako sme prešli cez dvere, išla som vedľa kamaráta a ten chalan sa rovno otočil a šiel sa s mojím kamarátom biť. V tej rýchlosti ani neviem, či sa kamarát uhol a on trafil mňa, alebo kamaráta pesťou a mňa lakťom...mierny otras mozgu, rozbité okuliare, monokel.
2. Bývalý priateľ, podnapitý, ale myslím, že vedel, čo robí. Nezbil ma, neudrel ma, ale nebolo od toho ďaleko.
Nechápem, prečo máte podaktorí stále nutkanie riešiť opakujúce sa ankety. Aj ja som tu už niektoré videla viackrát, a ani raz som nepindala, že je tu tá anketa znovu. Buď zareagujem znovu, alebo jednoducho odignorujem.
Keď chcem vedieť nejakú štatistiku, alebo ma zaujíma, ako sme tu na tom s touto konkrétnou témou, neprehľadávam všetky ankety, aby som sa vyjadrila k tej, ktorá je najpodobnejšia tej mojej. Skrátka nereaguj, ak ťa to tak rozčuľuje...
A je trochu medzi nimi rozdiel. Našla som aj tú od interrupcio, ale otázka je položená trochu inak, ako sa pýtam ja.
On sa pýta iba na to, či nás muži udreli. Mňa napríklad neudrel. "Len" ma napadol. A to nie je to isté.