neviem o tom, ze by v mojom zivote niekedy nastala situacia, kedy mi neprisiel niekoho pokus o "balenie" vtipny
vacsinou je viac nez dost signalov, ze je niekto fuckboy ak narazas na to, ked je to niekomu jasne a nechce sa s nim zapliest tak snad dokaze pouzivat hlavu intenzivnejsie ako rozkrok a nepokroci vo vztahu s nim do takej miery aby prisli nejake jednostranne pocity zalubenia alebo co
hej bojim sa, ze skocim na sladke recicky nejakemu klamarovi len preto ze je napr pekny alebo co... bude posobit v pohode ale bude to len hnusny ojebavac toho sa bojim celkom, ale tak verim ze sa to neudeje
Sak to vidíš niekedy hned niekedy po pár stretnutiach o čo cloveku ide a spytas sa sam seba ci je to to čo chces aj ty.... prečo by som sa mala báť, uz také bolo ze ma niekto strašne priťahoval ale vedela som ze to nie je chlap do vztahu tak som to neriešila.... aj tak som si nakoniec našla ako sa hovorí "zlého chlapca" ale sme spolu, milujeme sa a to je hlavne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vacsinou je viac nez dost signalov, ze je niekto fuckboy ak narazas na to, ked je to niekomu jasne a nechce sa s nim zapliest tak snad dokaze pouzivat hlavu intenzivnejsie ako rozkrok a nepokroci vo vztahu s nim do takej miery aby prisli nejake jednostranne pocity zalubenia alebo co
Ani ja