Baby v sobotu som bola s chalanom na zabave stretli sme sa tam obydvaja v podnapitom stave, pozname sa iba z hasickych sutazi a pisania na fb . Vsetko bolo super v pohode sme kecali uplne o vsetkom a daco sme citili obydvaja . K nicomu nedoslo absolutne
Hmmm, ak sa ti páči a ty jemu, tak z vás určite aj tak kamaráti nebudú Buď vás to prejde a pôjdete každý svojou cestou, alebo sa dáte dokopy, a to buď vyjde, alebo nie... Neviem, čo na tom môže byť dilema. Keď už ste sa bozkávali, aj tak ste prekročili nejakú hranicu, nie? Aj keby ste nechodili do partie spolu, ak je to taký úžasný chlapec, ako hovoríš, tak ti nechá čas aj na ňu...
vo väčšine vzťahov sa človek sklame, keď sa toho tak bojíš, tak buď sama celý deň... čo sa týka @0 neostáva ti nič iné len čakať čo sa z toho vyvinie, ak ti bude z dovolenky písať každý deň alebo aspoň pár krát do týždňa, keď si nájde čas, tak je jasné, že má záujem a svojím spôsobom mu chýbaš... ak sa ti neozve celý čas, asi nemá až tak veľký záujem ako sa tvári... btw... je jasné, že keď budeš mať vztah nebudeš s partiou každý deň, ale je dobré si nájsť na kamarátov čas
A ak sa budeš báť, že to nevyjde, tak jasné, že to nevyjde. Jednoducho sa neboj, prestaň myslieť na budúcnosť, že raz ho sklameš, raz to možno skončí. Nikdy nevieš. Ži teraz a začni s ním. Partia to buď pochopí, alebo ak nepochopí, tak to nebola tá správna partia.
2. @pubertslatinocelny Ten tvoj prvy koment ma uplne dorazil Ako som postupne cital, tak som si hovoril, ze nieco v tomto zmysle slecne poradim, bol si rychlejsi
Ale 3x za sebou obydvaja, no TO ME POSER NA HOLY ZADA
3. Preco tu nie je viac takychto diskusii? Ved to je pecka, citim sa tu ako "na zabave" -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to byva divny pocit.
Ak áno, tak ber ho! Hovorím ti dobre, ber ho!
A ak sa budeš báť, že to nevyjde, tak jasné, že to nevyjde. Jednoducho sa neboj, prestaň myslieť na budúcnosť, že raz ho sklameš, raz to možno skončí. Nikdy nevieš. Ži teraz a začni s ním. Partia to buď pochopí, alebo ak nepochopí, tak to nebola tá správna partia.
2. @pubertslatinocelny Ten tvoj prvy koment ma uplne dorazil Ako som postupne cital, tak som si hovoril, ze nieco v tomto zmysle slecne poradim, bol si rychlejsi
Ale 3x za sebou obydvaja, no TO ME POSER NA HOLY ZADA
3. Preco tu nie je viac takychto diskusii? Ved to je pecka, citim sa tu ako "na zabave" -.-