No ja čakám či sa dovtípi...alebo sa nanho usmievam alebo nejako zvádazajúco tancujem ....no alebo ked som v nálade tak idem aj sama,ale tak myslím že to nechceš zas nejakú opitú babu čo?
Ja sa opijem a mam postarane...lebo predsa za triezva to je kus napicu...ale uz aj to sa stalo ze som sa za triezva prihovoril...no ved co je na tom take strasne zavolaj ho tancovat alebo zahraj daco na neho a je to
osobne mam rad ked baba da najavo sympatie a potom tu uz ide samo ... zoznamenie, pusa a potom ... sa uvidi ... v mlynskej doline to ide dajako samo .. .
Keby si mierne opita, asi by som isla k nemu a mozno len donho mierne narazila, alebo by som si sadla vedla neho a tak...alepri triezvom stave by som sa zmohla len na pohlady
no ale gratulujem... cisto hodnotne vztahy fakt..... zoznamenie..pusa..a potom sa uvidi.....aaa az rano ked vytriezves zistis ze jaka to bola pica........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pousmievam sa na iného..