za mna urcite Dermacol, ale len niektore odtiene- taky trosku do kriklavoruzova mi drzi brutal (8micka alebo 10) a cerveny az tak ne
a este Milani
ja s Pupo nemam dobre skusenosti prave, podla mna je to šunt, pekne odtiene ale zmaze sa hned ako nieco jem - teda vyskusala som dva typy (klasicky ruz a I am Matt a oba hroza)
essence je podla mna naprd, mala som rozne druhy a nic moc.. momentalne mam nyx, ten je celkom fajn, ale celkom dost vysusuje.
mam kamaratku, co je uplna maniacka na make-up a vsetky tieto veci a ona hovori, ze najlepsie co kedy mala bol mac, ale zasa 20 eur v prdke za jeden :/
Za mna nyx lingerie, ked na nejaku prilezitost pouzijem ruz a chcem nech vydrzi, len si pred licenim davam balzam nahrubo alebo nechtikovu mast lebo celkom vysusuju
@nikkaaa presne toto hovorila aj moja kolegyna, si kupovala stale tie matte me, ale ten tvojfazovy "made to last" to je uplne ako ten dermacol, len ma podla mna menej "lepidlovu" strukturu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a este Milani
ja s Pupo nemam dobre skusenosti prave, podla mna je to šunt, pekne odtiene ale zmaze sa hned ako nieco jem - teda vyskusala som dva typy (klasicky ruz a I am Matt a oba hroza)
mam kamaratku, co je uplna maniacka na make-up a vsetky tieto veci a ona hovori, ze najlepsie co kedy mala bol mac, ale zasa 20 eur v prdke za jeden :/
mozno tomu dam este sancu ale ak ma to sklame tak pupu zavrhnem do temna, aj laky maju na maximalny chuj