@ladyslie prírodné? To asi neexistuje..... to jako myslíš niečo typu : každý deň 3 šálky čaju a to podporuje rast mihalnic? nwm.... Keď ich namocis do vody tak vyzerajú byť na pár minút hustejsie, neviem či tu na bidzi nájdeš niekoho kdo ti bude vedieť odpovedať..
@qwedsayxc ja som kedysi čítala , že sa dajú posliniť tým , že ich na noc natrieš vazelínou ... ale ráno máš zalepené oči , ktoré musíš umývať pod vodou tak či tak, takže to máš jedno :/ nfm myslela som , že ked vazelína ich posilňuje , tak niečo by mohlo podporovať aj ich rast ?
@ladyslie tak možno, ja sa v tomto nevyznám, ani nwm co je to vazelina :/ jedna moja spolužiačka chodí na aluska.org tam ti možno poradí ale trochu divny blog....
@ladyslie asi ju nepoznáš, je žiačka 8. triedy na ZŠ Janka Kráľa a tak teda je pre mňa divny... Nedávno som to navštevoval, ale.... poslednú dobu reaguje dosť agresívne, uteká pred pravdou a príde mi zakomplexovana.... :/ a hovorí ze aké je Tv zlé, a pritom PC je podobné a ona je za PC asi 20 hodín denne.... Spolužiačka sa volá Lena Vranova...
3D mihalnice alebo trsy (trsy sú lacnejšia, ale tiež dobrá alternatíva, dokonca sme to s kozmetičkou vypočítali tak, že je to dokonca lacnejšia alternatíva ako napúšťanie resp. farbenie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov