idem spať, ale inak som sa chcela učiť, len som tu skončila v debate o homosexuáloch, strednej vrstve, mojej schopnosti neudržať myšlienky a o tom, ako sa čo najrýchlejšie dostanem zo stanice ku frajerovi
povodne som mal byt na nocnej ale ked som prisiel do roboty, povedali mi, ze mam nocnu az zajtra. takze som ostal na private, pozeram si na YT videa MC modov od thediamondminecart, pisal som pred chvilou s bratom a kamaratom, robil som si caj, krmil dinosaury, syncoval si veci do ipadu a teraz idem spat, nech mozem ist skoro rano na bus domov.
Dopozeral som Hangover III a o pol hodinu mi začína hokejové vystúpenie mojich ''miláčikov'' ( ) , na ktorý som sa tešil celý týždeň potiahnem, pokým vydržím.
@Skooty
no zbohom tak noc sa ti "pekne" začala. @trdelniiiq to vážne?
prepáč, ale vždy si sa mi zdal prchký na to, aby ti takáto chyba či omyl nerozhádzalo.
@nekompatibilna Ja už ani moc nie, akurát keď vysielajú zápas s mojími obľúbencami ma chytia driemoty ale ty si tú tretiu tretinu uži a ak by sa dalo môžeš ''potlačiť'' Detroit, ich výhra by sa mi hodila len dúfam, že nie si fanúšička Devils
@lucas92 ja vacsinou vydrzim cely zapas,aj ked dnes som unavena,ale ja to proste nedokazem vypnut, musim do konca ehm, no veru som priaznivec Devils, ale neboj, ako ich poznam, tak zas prehraju (viem,zniem ako hrozny fanusik, co uz)
Premna najlepsia vec na uspatie je pozerat TV alebo livestream. Najlepsi je asi sport. Futbal, golf, biliard, carling, ale moze byt v poctate hocico. Pripadne relacia Pod lampou bola tiez dobra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a vcelku zvláštnu atmosféru má dnešný (pre mňa je prakticky stále 6.) deň, dnes si chcem urobiť pohodu
tak ti prajem dobrú noc
nestačí raz?
to čo by som robila aj ja keby som bola s dogynom
a neviem, idem asi už spať, aj keď sa mi nedá.. pustím si súdnu sieň
teba uspáva súdna sieň?
@trdelniiiq
ty nevieš kedy mávaš nočné?
ach ten hokej
@delpur
palino, ty asi robíš svoju hudbu, že?
no zbohom tak noc sa ti "pekne" začala.
@trdelniiiq to vážne?
prepáč, ale vždy si sa mi zdal prchký na to, aby ti takáto chyba či omyl nerozhádzalo.
» www.mixcloud.com/radiofm/signall...
to teraz vnoci ešte máš na to energiu?
@delpurr ok beriem na vedomie Palino
heeej...ja som tuuu...sem to hádž, tie sladkosti
@firestorm dobrú noc
keď bolí telo tak to hej, treba ho rozhýbať
len to neprežeň lebo ti to môže aj ublížiť
ale uz prilis vela
takze asi pojdem spat
A snežííí a vonku je bielo
koncert RATM, gg bb !!!!
lebo keď občas ja počítam ovečky, pri 247 vždy zaspím, ale len mikrospánkom a zabudnem pri akom čísle som bola
keby aspoň bolo moje osudové, že by som sním vyhrala million... ach jo
to by som už bola namyslená
inak, nejdeš hľadať nicky na môj blog?
smútime nad životom a uvažujeme, čo všetko som dokazil v živote...