Čaute, rád by som vedel dobré krmivo pre šteniatko teriéra Jacka Russela, zatiaľ sme používali Pedigree, ale teraz sme kúpili Friskies Junior. Sú dobré? poprípade aké používate vy ?
spytaj sa veterinara (pripadne v chov produkte), ak chces naozaj dobre krmivo a ja osobne som radsej za kupovanie krmiva v chovprodukte
friskies nepoznam, ale viem ze pedigree sme my nasmu psikovi prestali kupovat a miesto toho eukanubu
NIE friskies ani pedigree okolo kvality ani neprešli. Poobzeraj sa radšej po Brit Care, Carnilove, Hills, Applaws, Anka, Orijen, sú drahšie než pedigree ale kvalitných granúl psík nespotrebuje toľko ako lacných shitov, takže to vyjde narovnako. Hlavne už nikdy nekupuj granule v supermarkete
Mne veterinár povedal že Friskies sú jedny z tých horších...
Môj nechce žrať nič iné iba Royal Cannin.. :/
Sú asi aj najlepšie aj veterinár potvrdil že sú jedny z tých najlepších na trhu
to určite nie tie čo si písal :ble:
môžeš sa pýtať veterinára, ale on ti odporučí značku, ktorú sám predáva, takže si radšej preštuduj recenzie na internete... my sme teraz našej 1,5 ročnej kríženici kúpili purina pro plan, predtým mala royal cannin a ešte predtým nejaký christopherus, ale stále mávala hnačky, teraz tá purina je asi v poriadku, je to aj na trávenie určené...
hlavne mu kupuj granule pre šteniatka/juniorky podľa toho, koľko má mesiacov... a kupuj z internetu, je to omnoho lacnejšie, ako v obchode (my sme kúpili 14 kilové balenie pro plan za 40€ a v obchode bolo 4 kilové za 20€)
okej tak ak ti môžem rovno odporúčať, tak skús tú Purinu, nám sa to zatiaľ najviac osvedčilo a nevidela som na ňu asi ešte ani zlú recenziu.
buď Purina Pro Plan Puppy Original, čo máš normálne pre šteňatá malých-stredných plemien, alebo pokiaľ má citlivé trávenie tak Digestion, ak má citlivú kožu tak Sensitive.
My vždy objednávame zo stránky zoofast.sk. Nenechaj sa odradiť občas neprehľadnou stránkou, keď si dáš vyhľadávať čo chceš tak to nájdeš (poprípade porovnávaj ceny cez heureku). Majú naozaj dobré ceny, doprava je zadarmo a síce je to z Poľska, no neboli s tým žiadne problémy. Dokonca minule som im napísala do správy pri objednávke, nech nám pošlú nejaký darček a poslali 2 kuracie paprčky
@soreljulien akoze dospelym psom to uz nekupujeme , uz len darling max ale nas pes ma nachylnost pre problemy s klbami v dospelosti tak vo vyvine ked bol tak sme mu kupovali tieto specialne na odporucanie veterinara
@obliviate ja som mal zas výstavné psy takže sa do toho oplatilo investovať ale pre bežných ľudí je to ako šúlať si miesto jointa 50 eurovku ale poznám ľudí čo kŕmia psy aj šunkou :-S takže aj tak sa dá
Royal canin.. je to drahšie ale šteniatko to potrebuje pre rast a celkovo aby sa dobre vyvíjalo a bolo zdravé.. keď bude už staršie tak môžeš zvoliť lacnejšiu značku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
friskies nepoznam, ale viem ze pedigree sme my nasmu psikovi prestali kupovat a miesto toho eukanubu
Môj nechce žrať nič iné iba Royal Cannin.. :/
Sú asi aj najlepšie aj veterinár potvrdil že sú jedny z tých najlepších na trhu
môžeš sa pýtať veterinára, ale on ti odporučí značku, ktorú sám predáva, takže si radšej preštuduj recenzie na internete... my sme teraz našej 1,5 ročnej kríženici kúpili purina pro plan, predtým mala royal cannin a ešte predtým nejaký christopherus, ale stále mávala hnačky, teraz tá purina je asi v poriadku, je to aj na trávenie určené...
hlavne mu kupuj granule pre šteniatka/juniorky podľa toho, koľko má mesiacov... a kupuj z internetu, je to omnoho lacnejšie, ako v obchode (my sme kúpili 14 kilové balenie pro plan za 40€ a v obchode bolo 4 kilové za 20€)
buď Purina Pro Plan Puppy Original, čo máš normálne pre šteňatá malých-stredných plemien, alebo pokiaľ má citlivé trávenie tak Digestion, ak má citlivú kožu tak Sensitive.
My vždy objednávame zo stránky zoofast.sk. Nenechaj sa odradiť občas neprehľadnou stránkou, keď si dáš vyhľadávať čo chceš tak to nájdeš (poprípade porovnávaj ceny cez heureku). Majú naozaj dobré ceny, doprava je zadarmo a síce je to z Poľska, no neboli s tým žiadne problémy. Dokonca minule som im napísala do správy pri objednávke, nech nám pošlú nejaký darček a poslali 2 kuracie paprčky
Takže toľko odo mňa, pekne sa staraj o psíka
a mala aj Eukanubu ale to vobec nezrala