ale ako hovorím je treba vedieť viac možno to bola hádka a zaslúžila si to ona a možno on a potom jej to vrátil , ja by som jej to nevrátil nech si udrie a možno to bolo niečo iné ale ak ju mal rád tak ju nemal udierať , to čo som napísal @9 tak to by platilo vtedy ak by ju udrel v zlosti , lebo ho niekto iný nahneval (vtedy (keby som bol dievča) by som tak zareagoval) ale hovorím nepoznám ich takže ťažko súdiť .
Raz som odpustila a potom si už dotyční so mnou všetko riešil "ručne stručne" takže keby sa to stalo ešte raz neodpustila by som ... ani keby to bolo ako hovoríš v návale zlosti
ako sa poznam... keby som bola zamilovana, tak mi je to jedno. som slaboch, ja wiem. co uz... ako nie ze jedno, ale muselo by sa to stat viackrat aby som nasla silu sa s nim rozist...
coze ? facku ? si ma tym normalne rozosmial tak to by bola posledna vec ,co by v zivote ten chlapec urobil ...viac by sa ma uz nikdy nedotkol.... a keby mal aspon trosku slusnosti a inteligencie v sebe tak by svoje nervy ovladol a nie hned udriet niekoho ...takymto sposobom sa veci neriesia a videla by som aspon ,ze ma nelubi,ked dokazal nieco take.
žena by sa nemala byť. veď ako sa môže žena brániť proti chlapovi?? tak ja by som sa nebránila asi nijak. počkala kým ma dobie a keby som vládala chodiť, tak by som utekala hoodne ďaleko.. a keby to spraví môj priateľ. tak by mi to spravil prvý a posledný raz. ja sa riadim hesla, spraví raz spraví aj druhý....
nedokázala by som mu odpustiť, ale asi by som to dokázala pochopiť, keby na to bol nejaký adekvátny dôvod...len ma nenapadá žiadny adekvátny dôvod, prečo by mi mal niekto od zlosti jednu uvaliť
Viem že som chlap ale nedalo mi to aby som sa k tomu nevyjadril. Akože ak už sa žena dá buchnúť(hoci aj návalom zlosti na tom nezáleží ) od chlapa a to nechá tak, tak potom to už nie je žena lebo si sama seba neváži, potom ako si ju majú iný vážiť. Po ďalšie ak už chlap dvihne ruku na ženu tak to je niečo nenormálne potom. Takého chlapa by som chytil a zbil sám horšie ako psa ako sa hovorí(aj keď psa nezbijem ani nekopne) ale takého hajzla čo bije ženy tak veľmi rád mu rozbijem pisk a urazím kopyto.
mne by bolo jedno ako veľmi by bol rozčúlený, nech sa už stalo čokoľvek tak by bol koniec, ja som naivná a odpustila by som čokoľvek, ale nie som hlúpa a viem, že by to neostalo iba pri jednej facke a len jeden krát, nedokázala by som spraviť nič ani mu to vrátiť alebo niečo podobné, ale jednoducho by som bez slova odišla....ak ma ľúbi tak ho to bude bolieť viac ako tá facka, čo by mi dal
Prvá ponúkaná možnosť je lákavá ale nič sa nestane len raz, keď už tak neoklame ťa len raz, nepodvedie ťa len raz, neudrie ťa len raz. Raz to spraví, spraví to znova.
A kebyže ma udrie tak pardon za výraz ale *ebla by som mu späť päsťovkou najsilnejšie ako by som len bola schopná a odišla preč,navždy.
tazka otazka.....raz s ami to stalo ale to som ho ja prva zbila dost hnusne a potom mi vlepil...a to sa stalo po 10 mesjacox xodenia a to by bolo smutne zahodit taky vztah ci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
To už by bolo troška moc...
lebo som písal komentár ale potom ma napadla myšlieka že to je asi tvoj príbeh , že ?
Keby ma v "návale zlosti" udrie tak je hneď jasné že to je nejaký vygumovaný debil čo sa nevie správať a inteligentný nie je .
a aj keby som bol nahnevaný nebudem biť babu ktorú mám predsa rád , nie ?
Nie neodpustil by som mu , v navale este vacsej zlosti by som mu to vratil aj s urokmi
nervy.
až by sme sa pobili. nemá význam. uspešná agresia má sklon sa opakovať.
takže
koniec.
tak ako život nie je čiernobiely tak aj odpoveď na túto otázku..
áno riešením by bol rozchod..
avšak kto to je? ako dlho sú spolu? prečo tá facka? a aká to je vlastne facka?
je to len facka, či je to niečo silnejšie?
atď...
medzi nami.. ako môže niekto napísať nie, keď v prípade, že miluje je náchylný/á odpustiť takmer všetko a tú facku si takmer ani nevšimne..
alebo všetci sú spolu len preto aby boli?
A kebyže ma udrie tak pardon za výraz ale *ebla by som mu späť päsťovkou najsilnejšie ako by som len bola schopná a odišla preč,navždy.