@ridiculousnotion Nechce sa mi veriť, že by si sa ňou nechcela stať aj keby si bola nezamestnaná a mala na krku 3 hladné a choré deti. keby si sa ňou nestala, bola by si krkavčou matkou
@sven presne túto otázku som čakala...a nie mne sa s najväčšou pravdepodobnosťou nestane že budem mať čo i len jedno dieťa kvôli ktorému by som to robila.. a ďalšia vec sama sebe si verím natoľko že vždy je iná cesta a že sa vždy zvládnem od toho držať čo najďalej... čo ale neznamená že tie ženy ktoré to robia práve z týchto dôvodov odsudzujem
nieco na styl pretty woman? najdem si bohateho prveho zakaznika, zrobim zeby sa do mna zalubil a je po kariere
ale inac nikdy, pripada mi to ako "zamestnanie" pre ciganky, myslim ze hocijaka zenska s minimalne strednou skolou si ako-taku robotu, alebo aspon brigadu, zohnat vie.....
a keby ze sa uz, dajme tomu, ocitnem niekde v zahranici, a nemam ani co jest, tak by som radsej kradla
V dnešnom systéme chápem takéto ženy. Viem aký je problém si nájsť prácu aj keď vyzeráte slušne, proste ked vyzeráte atraktívne pre trh práce. Nečudujem sa preto ženám,ktoré toto robia aby uživili deti alebo seba Beriem to tak, že niekedy iné východisko nie je, aby aspoň ako tak vyžili a nejedli suchý chleba. Situácia niekedy prinúti človeka robiť aj veci,ktoré by nechcel..
Dokázala, keby som musela.. v ozajstnej núdzi.. pre deti.. pre seba.. presne ako @stmortiis keby som musela, tak dokázala. Bolo by to dočasné riešenie ťažko-riešiteľnej situácie.
no bohvie k čomu by ma život prinútil,síce sa mi to hnusí ako neviem čo ,ale ak by som už nemala čo jesť ,a mala by som zomrieť,vtedy je človek schopný urobiť asi čokoľvek ...ale zatiaľ NIE ,nikdy vravím
niekotre tie odpovede typu "nikdy", "vzdy sa da" a blabla su na smiech.jasne,chcem vas vidiet o niekolko rokov v tej situacii,ked budete s niekym spat za peniaze a v hlave si budete premietat tieto svoje naivne slovka.velky smiech.
nikdy nehovor nikdy.poznam z vlastnej skusenosti.vravela som si,ze nikdy neurobim jednu vec,nikdy nikdy v zivote a bum,spravila som ju (a nie,nestala sa zo mna slapka).
takze prosim,dievcata s naivnymi predstavami o svete,mlcte radsej.
@sven .. vieš, že ani neviem? ... lebo sa to zvykne tak skončiť, že s dakým idem a potom spolu nie sme ... ale na druhej strane, keď aj ja aj on sme nezadaní , tak to by som nemala byť .. neviem fakt, každý to berie inakšie .. diskutabilné ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
inac anketa ako stvorena pre @K4r4
@jurino555 myslíml, že prostitúcia je ďaleko náročnejšia práca, ako makať napr. niekde v poli. Myslím tým psychický nátlak.
ale inac nikdy, pripada mi to ako "zamestnanie" pre ciganky, myslim ze hocijaka zenska s minimalne strednou skolou si ako-taku robotu, alebo aspon brigadu, zohnat vie.....
a keby ze sa uz, dajme tomu, ocitnem niekde v zahranici, a nemam ani co jest, tak by som radsej kradla
nikdy nehovor nikdy.poznam z vlastnej skusenosti.vravela som si,ze nikdy neurobim jednu vec,nikdy nikdy v zivote a bum,spravila som ju (a nie,nestala sa zo mna slapka).
takze prosim,dievcata s naivnymi predstavami o svete,mlcte radsej.
vsak dobre,nemusia.ale nech nehovoria,ze to nikdy neurobia.lebo na 100% si nemozu byt iste.
keď náhodou , že som, tak zlý :/ ... dúfam, že nie som , no
ja neviem podľa mňa na tom nie je nič zlé že máš rada sex "tochu" viac však bez toho by bol život po p...či
pohode všimol som si že odpovedáš na niečo iné