Ja si myslím, že každý sa v živote s homosexuálmi stretáva.
Len niekto o tom vie a niekto o tom nevie.
Ja napríklad poznám piatich o ktorých viem a nemám s nimi problém chodiť chlastať.
Ale tak problém spať s nimi v jednej posteli by som už mal, narozdiel od heterokamošov s ktorými sa po chlastačkách válam na rozkladačke u mna na byte bežne
Nemám nič proti homosexuálom lebo kokoti môžu byť aj heterosexuáli aj homosexuáli. Ale môj naj kamoš je hetero a nemyslím si že by som niekedy mohol mať naj kamaráta homosexuála, lebo by sme si proste nerozumeli, nemohli by sme si navzájom pomáhať, večne riešiť rozchody s babami a ujebávať sa na rovnakých veciach, ale selaví-taký je život ale obyčajné kamarátstvo nezávisí od sex. orienácie, ale od povahy. a ludia majú rôzne povahy a sú ssangvinici, melancholôidi, cholerici atď. bez ohladu na sex. orientáciu
ano .. mam medzi kamaratmi pomerne dost "inak orientovanych" a su to senzacni ludia, na ktorych nedam dopustit .. maju obcas zvlastny uzasny nadhlad na zivot, su citlivejsi a zabavni .. vlastne casto "made my day" prave oni a nikdy sa nad tym nezamyslam, mozno pri kamaratoch .. ked si poviem, ze zeny stratili dalsieho skveleho chlapa .. ale co .. aspon som "domace zvieratko" a mam o dalsieho super cloveka navyse
Sám som gay, čiže pre mňa inak orientovaný človek je heterák. (Jasné, bi a tak, ale tých rátam stále k nám do LGBT). Moja najlepšia kamarátka je heteráčka a kamošov nemám. Jasné, že by som dokázal, ale chalani heteráci sú proste až moc odlišní. Ale aby som bol úprimný, v poslednom čase celkom závidím chalanom, ktorí majú kamošov a možno by som si rád aj ja nejakého našiel.
Mam kamarata geja, da sa s nim bavit takisto dobre s hocikym inym, vyobjimat ho bez toho aby si cosi namyslal a navyse mi v mnohych veciach dokaze dobre poradit a pomoct.
ti, co to tu az prilis riesia, tak vam odkazujem, ze ste KOKOTI. dokazali by ste sa kamaratit??? WTF KAMARATIT??? ty kurva, co sem pises takuto otazku raz dospejes do stadia, vyrasties z tvojej trtkanej puberty, ked nebudes rozlisovat ludi, podla toho co su zac. este aby ti nebolo nejake to homo uzitocne. a mozno aj budes rad, ked sa na teba vsetci vyseru a ostane ti len homokamos. hovorim z vlastnej skusenosti, mne zostal jeden poriadny kamos, a neriesim co je ZAC TY KOKOT !
som na chalanov a odjakživa som mal viac kamarátov chalanov .. moj najlepší kamoš je chalan a vie o mne, absolutne to nerieši. Ľudia sa maju posudzovať podľa povahy a nie podľa výzoru, orientácie alebo náboženstva.
Kto povedal, ze ja ich odsudzujem? moji pekny citajte pozornejsie naj kamos je gay nemam s inou orientaciou problem.. Len som chcela zistit, aky nazor maju na to iny ludia. A mozno som v puberte no nerozlisijem ludi, podla toho aky su, ako vyzeraj..... Citajte pozornejsie a az potom tu piste take kktiny ze: Dospej!vazne zamyslite sa nad tym co som ja napisala a co vy!
Dá sa kamarátiť s hocijakým typom človeka, pokiaľ druhá strana nezačne zneužívať sympatiu toho druhého. Pokiaľ nenarúša existujúce vzťahy ľudí a je citlivý voči svojmu okoliu, tak ho rešpektujem a nemám nič proti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
@matus123 sak ako tvoj nazor
Len niekto o tom vie a niekto o tom nevie.
Ja napríklad poznám piatich o ktorých viem a nemám s nimi problém chodiť chlastať.
Ale tak problém spať s nimi v jednej posteli by som už mal, narozdiel od heterokamošov s ktorými sa po chlastačkách válam na rozkladačke u mna na byte bežne
ale poznám niekoľko lezieb a všetko skvelé baby
Však kedysi považovali epilepsiu za posadnutie. Kedysi i obyčajné kiahne boli známkou démonizmu...
ale dobre pobavilo
Ale k veci: jasné, že nemám problém. A jedného mám, len z iného mesta.
Vazne, dospej