Baby ste dobre klamarky tie co ste napisali ze nedokazete mat sex bez lasky. Ved je predsa uplne logicke ze kazda normalna baba to potrebuje aspon obcas a to bez ohladu na to ci je do niekoho zalubena alebo nie. No a to mi chcete tvrdit ze ked ste napriklad niekde na chate s chalanom ktory sa vam paci a mate chut na sex a ste este aj opite tak mu nedate len preto ze "nedokazete" mat sex bez lasky? Ved v tej chvili by ste si ani nespomenuli na to ze nedokazete mat sex bez lasky.
vies co nechcem byť hnusná ale niekto nemusí rozmýšľať tak ako ty....a áno som 100 percentne istá, že nedokážem mať sex bez lásky a pre mňa za mňa ma aj odsúď a poznám viacej takých báb....
podla mna to plati na tie co maju chalana ako ze vtedy mu su verne lebo ho maj uako radi a kebize su na party tak polovica ho podvedie druha mu je na sto verna.dievca bez chalana by sa dalo asi skor nahovorit ..tot moj nazor
@otakar16045 peknú blbosť si napísal.. niektoré to dokážu. A nie každá, ktorá je na chate s chalanom ktorý sa jej páči, sa s ním aj vyspí zato že pila..
hádam keď sa mi už páči, tak sa neopijem tak, aby som sa nedokázala ovládať..
misulka132. keby si nemala frajera 2 roky tak mi chces tvrdit ze by si taku dlhu dobu vydrzala bez sexu? neverim tomu. chces mi povedat ze by ti to nechybalo? Ak nie tak potom s tebou nie je vsetko v poriadku lebo kazdej normalnej babe by to chybalo.
gwndolyn. niektore baby to potrebuju menej casto a niektore zas castejsie. su aj take co to potrebuju castejsie ako chlapi. je to dost individualne. ale jedno je iste. kazda normalna a zdrava vaba to potrebuje aspon obcas. no a ako dlho si bola nezadana?
Zvyknem znásilniť svoju ruku. A väčšinou to robím bez lásky. Je to LEN moja ruka. Mám ešte druhú. Nemôžem jednu milovať a o tú ľavú ani LEN nezakopnúť... delené.
ale co by neee,,, keby sa spytali viete chodit s niekym bez lasky? ta poviem nie,,,, lebo tam potrebujes cit a cloveka poznat a ked sa spytaju dokazete mat s niekym sex bez lasky tak ano lebo tam potrebujes iba postel a cas .d
sheila121. mas uplnu pravdu. som si isty ze minimalne 90% bab dokaze mat sex bez lasky. ved skoro vsetky baby okolo 20 rokov su nadrzane a potrebuju si zatrtkat aj ked tato anketa tomu moc nenasvedcuje....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
vies co nechcem byť hnusná ale niekto nemusí rozmýšľať tak ako ty....a áno som 100 percentne istá, že nedokážem mať sex bez lásky a pre mňa za mňa ma aj odsúď a poznám viacej takých báb....
hádam keď sa mi už páči, tak sa neopijem tak, aby som sa nedokázala ovládať..