nikdy v živote, len nedávno ... asi pred pol rokom mi mama z ničoho nič povedala že som štetka .. len preto, že u mňa bol chlapec, s ktorým som mesiac chodila .. akožeee.. no nevadí... ale nie, desí ma sa o tom s nimi rozprávať a som rada, že k tomu nedošlo ... sem tam nepriame narážky, keď som s niekým chodila ...
@istsinka ...Ako obcas to je neprijemne... Hlavne ak raz a uhorsky rok idem s octanom do hypermarketu na nakup a on ma posiela...
Ze chod za tou, tamtu zbal A co hovoris na tuto ?! A tak srandicky
Robi si zo mna prdel ...
No stale lepsie, ako mati
...Ked robim party na chate, tak mi najprv da siahodlhe kazanie, ako jej majetok nie je bordel a ze maximalne jedno dievca na jednoho chlapca tam moze byt.
Mám skor pocit, že rodičia sa nedokážu rozprávať o tom so mnou Keď mi moja mať zahlásila že v 18ke mám na sex dosť času, že sa netreba ponáhľať a ešte k tomu slovo sex ani nevyslovila len sa krútila okolo slov "veď vieš čo myslím" tak mi to príde trápne
asi nie... u nás to funguje tak: oni predstierajú, že ja sa ešte stále nezaujímam o opačné pohlavie a ja ich v tom podporujem... ušetrí nám to trápne situácie, pretože prvý a posledný pokus na tému čakaj na pravého a dobre zabezpečeného bola vážne nepríjemná situácia
S mojími rodičmi sa nedá otvorene hovoriť o ničom. Ako náhle sa dostaneme do diskusie ktorá len z dialky vidí vzťahy tak nasleduje dlhé poučovanie, potom opis dokonalej ženy a bohužial aj kraviny v zmysle ty máš čas škola je dôležitejšia ... a preto im prednášam bájky o tom ako žijem medzi knihami a oni tomu spokojne veria a všetkým je fajn
Párkrát som to skúšala s mamou ale tá mi stále hovorí že mám na to ešte čas a slovo "kondom" by som ani nemala poznať!!.. No proste strašné čosi... (ach) a myslí si aj že som prvotriedna ku***... lebo poznám to slovíčko.. akože je to zlé.. lebo keby som žila na nejakom zaostalejšom mieste a nič by mi o sexe nehovorila tak by som jej mohla v 16 povedať že som tehotná.. nechápe to riziko.... ale našťasie som ti také veci zistila sama.. lebo to by bolo potom rečí... že spávam s každým atď..
našťastie debaty o sexe doma už nevedieme. len občas príde mama s teóriou životnosti spermií a že si treba dávať pozor aj na tie zdanlivo neaktívne, voľne pohodené kade-tade (ja fakt neviem o či tá o mne myslí a po chvíli mi to príde strašne vtipné, tie jej opisy, že to nejako ukončím a je pokoj
@purpledrug666 tvoja mama je konzervatívna a možno aj pobožná žena. Mojej partnerky matka bola taká. Pre ňu bolo absolútne TABU sex z kým koľ vek. Moja mati bola naopak iná. S ňou sme prebrali ohľadom sexu veľa. Nemyslím podrobnosti detaily, len keď prišla reč na sex. Aby nedošlo k nedorozumeniu.... bol som vtedy tínedžer. Ale otec bol ako tvoja mama. Konzervatívni človek. Sním sa nedalo o sexe vôbec baviť.
uplne pohode s mamou Minule som mala dat 10 eko frajerovi mi mama kazala mu dat za cestu ci co to neviem naco a krici mi este cez celu ulicu ze daj mu te peniaze a ja ze hej je mu davam vzdy a ona nato ze ja viem ze mu davas stale ale daj mu ajk te peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
v istom bode konverzacie sa dviham a barikadujem v kobke
este by mi povedali ze to nnosia bociany
..kvak..
ale keď sa podarí nejaká takáto téma tak sa vieme zasmiať
...Je hrdy na synacka
Aobcas pokecame, ked som u nich este byval a chodil po kalbe rano domov, tak sme kecali, ze co a jak. Ci som mal kondom a ci bola aspon fajna
keby ste počuli vtipy mojho otca... dá sa aj zasmiať na tom
Ze chod za tou, tamtu zbal A co hovoris na tuto ?! A tak srandicky
Robi si zo mna prdel ...
No stale lepsie, ako mati
...Ked robim party na chate, tak mi najprv da siahodlhe kazanie, ako jej majetok nie je bordel a ze maximalne jedno dievca na jednoho chlapca tam moze byt.
A pre istotu, aby som opral postelne pradlo