Keď konzumujete hrozno tak kôstky vypľúvate alebo ich zjete? Zaujíma ma aj melón. A môžte sa vyjadriť aj ku inému ovociu a zelenine aby sme neboli rasisti a xenofóbovia. Ale hlavne hrozno a melón ma zaujíma.
melónové kôstky vypľúvam vždy..resp. pečlivo si ho nakrájam a povyberám kôstky..a v hrozne tiež vždy vypľujem,iba keď som moc lenivá,alebo nemám kde vypľúvať,tak ich zjem,ale nechutí mi to a preto preferujem kúpu bezkôstkového hrozna,avšak v záhrade nám rastie kôstkové
melóny jem zväčša cukrové a jadierka oddelím vopred ale v červenom melóne ich zväčša jem
hrozno samozrejme celé
keď jem aj kôstky z čerešní, hrozno mi fakt nemá prečo vadiť
hrozno jem take čo nemá kôstky
a z melona si najprv hodinu vyberám kôstky a až tak zančem dynku jesť
a inak vždy vypluvam dakde, ved kto by ich jedol že aha.. tak ich tu je každý okrem mňa ok
v hrozne jem, i ked mi vadia... z melóna niektoré vytriedim vopred a niektoré zjem nevypluvam... a čerešne tak tie vypľuvam tie kôstky si neviem predstaviť zjesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
hrozno samozrejme celé
keď jem aj kôstky z čerešní, hrozno mi fakt nemá prečo vadiť
a z melona si najprv hodinu vyberám kôstky a až tak zančem dynku jesť
a inak vždy vypluvam dakde, ved kto by ich jedol že aha.. tak ich tu je každý okrem mňa ok
aj v hrozne
aj v melóne