Kurva ty zasrata 14 rocna pica co by sa mala este hrajkat na piesocku, problem bude ked ti chalan roztrha tu tvoju zalepenu picu a ne to ci ju bude chcet roztrhat tebe alebo nejakej roztrtkanej stetke..
Prosim ta...prisla si prvykrat na birdz mas 14, vsetci chapeme tvoje tazke emocionalne problemy a starosti ale nemohla by si urobit sebe aj nam taku malicku sluzbicku??ZALEP SI KLAVESNICU A CHOD OD NEJ CO NAJDALEEEEEEEEEEEEEJ........dakujem moja...
moja pocuj ja ti to poviem takto nie ako ostatni co len furt picuju... chod pekne do kupelne, pozri sa do zrkadla a spytaj sa sama sebe: NEJEBE MI ???????
742617000027: ty kokot, ked si taky husty, daj sem tvoje meno a adresu a meno baby s ktorou si jebal, ja behnem na policiu a potom uvidime ci budes sekat machra. Trosku rozmyslaj pred tym nez nieco napises.. Ale vlastne sry ten do jebe so strnastkou nema cim rozmyslat..
Boze tu uz aby clovek preistotu nezakladal nove diskusie...bo za kazdu otazku co tu niekto polozi mu vynadate!!boha toto neni normalne....PISALA ONA NIEKDE ZE CHCE JEBAT??....len sa spytala jedu priturbenu otazku a vy hned sa navazate!!...
Rorushenka: co sa tyka novych diskusii: vsetky sa opakuju, alebo so o picovinach (vid holka co si spara v riti a je jej z toho zle), kto to ma dpc citat? Kliknes na forum a tam taketo picoviny, jedna za druhou... O co mto je? Je o FORUM, ale tak INTELIGENTNE prispevky by tam mali byt. A nepovedala, ale z tej "otazky" to tk citit, nehovoriac o tom, ze to je picovina ako stierac na ponorke.
cisla: predstav si, ze podla zakona jebat nemoze aj keby chcela. Nehovoriac o tom, ze ten co ju fikne si to aj odsedi, ked sa na to pride. A hej daj cislo, meno , adresu uvidime pak
no bozinku na taku blbu otazku sa ani neda odpovedat tusim by na birdz mali porozmalsat o cenzure nejakej akoze fora o sexe od 16 alebo 6 a tak lebo z otho sa mozog zastavuje co tu niektorypisu
panna je na pobavenie a skusena na dojebanie ale prv mi pripadalo vzrusujucejsie jebat pannu teraz nie po mnohych skusenostiach viac skusenejsia kvalitnejsi sex...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A dievca uvedom sa, mas 14, ved ty este ani *ebat nemozes
inaq to čo za otazku??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobre sry
cisla: predstav si, ze podla zakona jebat nemoze aj keby chcela. Nehovoriac o tom, ze ten co ju fikne si to aj odsedi, ked sa na to pride. A hej daj cislo, meno , adresu uvidime pak