Ahojte
Už dlho ma lákajú dredy. Teraz je to také celé prelomové. Odchádzam s BA do Prahy na strednú od začiatku školského roka. Takmer nikoho tam nebudem poznať a vlastne takmer úplne nový začiatok. Myslíte, že je dobrý nápad dať si dredy? Dosť ľudí mi h
@strydzatko ak myslis ze sa to k tebe hodi, tak si ich daj.
ale pamataj ze ludia (hlavne deti na strednej) si casto urobia prvy nazor na zaklade vyzoru a ten uz potom tazko zmenis. celu strednu si ta budu pamatat ako ,,to dievca s dredmi"
ale pokial s tym nemas problem, rob ako uznas za vhodne :-S
@matthewp Ako nehnevaj sa na mňa ale to je potom dobre retardovaná škola
Keby ho tam nie je na čom sa smeje tak náročné osadenstvo? Na pokrčenom papieri? @stydzatko Ako neviem čo ti povedať. Nie si ešte vo veku kedy by bolo úplne oprávnené ťa spičovať za to, že sa takéto veci pýtaš na nete neznámych ľudí. Ale aj tak... Keď si potrebuješ svoj zovňajšok konzultovať s neznámymi ľuďmi (keby sa aspoň praktické veci pýtaš...) tak to nie je bohviečo.
Zachovaj sa ako ty chceš. Kľudne si preraz klincom líce. Na každú vec, ktorá sa niekomu páči je niekto komu sa nepáči+ dostaneš k tomu názory ľudí, ktorí potia kokotiny buď z predpojatosti, alebo neznalosti...
@amikadze dobre prepáč. Ako laik sa m tomu vyjadrím: Na pohľad sa mi to hnusí. Mám dojem keď vidím tie mastné dredy ako keby tam boli milióny kolónií baktérií. Tak isto sa mi nepáčia tunely, poercingy a podobné prejavy anarchie. Som klasik. Podľa mňa je každý človek jedinečný sám o sebe a nie je potrebné aby sa snažil nejako zaujať, zvýrazniť a podobne.
Nemôžeš sa pýtať názor ľudí. Lebo ťa to iba dopletie, znechutí, alebo povzbudí.. Ak to tak tak chceš mať, a rodičia ti to dovolia, tak si ich daj.
Ale zváž si, drahá, aj zlú stránku. Je síce pekné, že názorovo by sa ti dredy hodili, ale hold žijeme na Slovensku a takéto "výtrty" sú tu často krát netolerované. Takže sa musíš zmieriť, že veľa ľuďom budeš možno ležať v žalúdku. A budú sa ťa dookola pýtať hlúpe otázky. A pomer pozitívnych reakcií bude možno 1:5 v prospech negatív.
Ak máš toto v hlave nejako usporiadané, tak si ich môžeš kľudne dať. Lebo ak po pol roku zistíš že ti až tak veľmi záleží na názore ostatných, a ostriháš sa, zbytočne prídeš o vlasy.
A inak Praha je mesto o rozmanitosti, kultúrach a podobne. Takže si myslím že v Prahe by ti to tolerovali viac ako na SR. A ak ti ide o kamošov, možno práve kôli dredom sa ti ľahšie nájdu ľudia s rovnakými názormi.
enňňňňňneviem tie pleesne po silikonovymi nanosmi na hlave mi prijde ako väčší humus oproti dredom
keby mam ine vlasy a ine rozloženie tak by som si dau... ale ked sa konečne donutim tak si prirobim jeden umely k dlhemu prameňu ....a tie pramene si zapletem konečne
@hotaru celkom solidny dogrc a mam dojem ze sme jediny dvaja co su povolani sa tu vyjadrit
tak a už len za to aké pičoviny sa tu pytas je vidno že ten názor nemáš. Dúfam aspoň že si to chceš svoje dredy na celú hlavu lebo ak to majú byť umele picoviny vzadu na hlave co si das za hodinu dole keby sa na to napr. stazuju v skole tak zalez kamsi
inak vidno že ti dost zalezi na nazore cudzich ludi ked sa uz oytas na dredy aj po internetovych forach a myslim si ze tie negativne komenty ktore pridu neznesies , popripade ta nejaka postkomunisticka ucitelka rozjebe tak ze sa rozplaces a ostrihas sa aj tak. Kasli na to
to vážne máš názory ako rastafarian ? ....ked sa ti to páči, tak si ich daj len či potom dokážeš zniesť aj negatívne komentáre k tvojmu vyzoru, pretože nie všetkým sa to musí páčiť
@wewo čakal som na tvoj koment. Viac menej si jej milo naložil tipujem ale že to najskor bude partička huličov co pocuva dve pesnicky od boba marleyho a medial banana
A tie negatívne názory to záleží od kraja,mesta..čím viac agro tým viac negatívnych názorov
omg...toto je to isté, ako by si sa pýtala či si máš dať nejaké tetovanie...
proste ak sa musíš na to pýtať iných, tak si to ani nedávaj. buď to chceš a si odhodlaná, alebo váhaš, čo značí, že len nevieš čo od nudy....
a to s tými názormi oh dredy hodiace sa k názorom j, aj moja modrá polovica hlavy sa hodí k mojim názorom, aj nechty si lakujem podľa svojich názorov, aby sa mi hodili k nim! to vieš..keď ma kamaráti zbadajú, tak aby hneď vedeli, aký mám názor...
(bože, neviem čo mi je..nezvyknem byť takáto tu na ľudí..... )
ja som úplne prekvpená koľko z vás sa ide posrať za nejaké negatívne názory okolia keby som sa na to pozerala tak ako vy, tak mi asi hlava vybuchne, to by som sa zaoberala negatívnyi názormi nie len rodiny a nejaké fiktívneho okolia o ktorom tu vravíte, ale ešte aj od ortodoxných dredatých ktorým sa nepáči, že moje dredy sú na gumičku
ja by som ti poradila dať si ich, prečo nie? chceš dredy, daj si ich. chceš zelené vlasy s fialovými bodkami, daj si ich. chceš ísť na víkend do azerbajdžanu, choď.
a keď ti bude nejaký učiteľ alebo ktokoľvek robiť problémy, môžeš si o ňom pomyslieť svoje a hotovo. a okrem toho, v prahe to vôbec nie je také ako v medzilaborciach, určite ti nikto žiadne problémy robiť aj tak nebude
smelo do toho, keď to tak cítiš je to účes, nie jadrová fyzika
nemusí to korešpondovať s názormi, netreba sa priraďovať k nijakej subkultúre, proste sa ti to páči tak si to dáš na hlavu, zžiješ sa s tým a bodka
@barky
Chcem normálne dredy, nie žiadne umeliny
A myslím, že nie som jeden z tých ľudí, ktorým keď niekto povie niečo nie úplne pekné alebo milé, tak stratia svoje názory... Toto fakt nie
Dredy chcem preto, že myslím, že s nimi to budem ešte viac ja. Ešte viac šťastnejšia sama zo sebou.
Určite nie kvôli iným.
Týmto som len trocha viac chcela pochopiť to ako sa ľudia stavajú k dredom. A potvrdilo sa, že nie moc dobre. Neviem prečo. Aj veľa ľudí v mojom okolí sú úplne taký, že fuj, dredy nie, je to humus a podobne. Keď to zaklincujem slovami, že som sa rok nečesala tak už sú úplne z toho vedľa a povedia, že to už si rovno môžem dať dredy
Mám pocit, že nikomu sa nepáči nič "netypické". Všetci chcú len stereotyp, ale nemyslia na to, že niekto je s dredmy šťastný...
@barky a ešte, že žiadna partička huličov. Nemám žiadnu partičku a marihuanu tiež nevyhľadávam. Medial banana som nikdy nepočula a podľa názvu ani nechcem
Ale vlastne ste ma ešte viac uistili v tom čo chcem. Vždy sa nájde niekto kto bude kybicovať. Pokiaľ bude chcieť, dôvod si nájde.
A čo sa školy a ľudí okolo mňa týka, toho sa vôbec nebojím. Na mojej budúcej škole sú ľudia s dredmi a učitelia voči tomu určite nie sú zaujatý. To by museli byť debilný. Každý môže mať a hlave čo len chce predsa...
@barky ja si nechávam dlhé vlasy. a hodí sa to len černochom.ale to je len vlna,o dva roky budú nosiť všetci vyholené hlavy alebo na hríbika.deti si zase nečo vymysleli a musia to teraz nosiť,lebo je to in a hlavne to dokazuje ich filozofiu a "individualitu".
@strydzatko nemôže mať v hlave čo chce.na mňa tu chceli minule dať oznámenie,že propagujem fašizmus,pretože som vyjadril svoj názor,že Slovenský štát bol oveľa lepší ako dnešné zriadenie.takže nie,nemôžeš si myslieť a mať v hlave čo chceš.nežijeme predsa v demokracií.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale pamataj ze ludia (hlavne deti na strednej) si casto urobia prvy nazor na zaklade vyzoru a ten uz potom tazko zmenis. celu strednu si ta budu pamatat ako ,,to dievca s dredmi"
ale pokial s tym nemas problem, rob ako uznas za vhodne :-S
Keby ho tam nie je na čom sa smeje tak náročné osadenstvo? Na pokrčenom papieri?
@stydzatko Ako neviem čo ti povedať. Nie si ešte vo veku kedy by bolo úplne oprávnené ťa spičovať za to, že sa takéto veci pýtaš na nete neznámych ľudí. Ale aj tak... Keď si potrebuješ svoj zovňajšok konzultovať s neznámymi ľuďmi (keby sa aspoň praktické veci pýtaš...) tak to nie je bohviečo.
Zachovaj sa ako ty chceš. Kľudne si preraz klincom líce. Na každú vec, ktorá sa niekomu páči je niekto komu sa nepáči+ dostaneš k tomu názory ľudí, ktorí potia kokotiny buď z predpojatosti, alebo neznalosti...
Ale zváž si, drahá, aj zlú stránku. Je síce pekné, že názorovo by sa ti dredy hodili, ale hold žijeme na Slovensku a takéto "výtrty" sú tu často krát netolerované. Takže sa musíš zmieriť, že veľa ľuďom budeš možno ležať v žalúdku. A budú sa ťa dookola pýtať hlúpe otázky. A pomer pozitívnych reakcií bude možno 1:5 v prospech negatív.
Ak máš toto v hlave nejako usporiadané, tak si ich môžeš kľudne dať. Lebo ak po pol roku zistíš že ti až tak veľmi záleží na názore ostatných, a ostriháš sa, zbytočne prídeš o vlasy.
A inak Praha je mesto o rozmanitosti, kultúrach a podobne. Takže si myslím že v Prahe by ti to tolerovali viac ako na SR. A ak ti ide o kamošov, možno práve kôli dredom sa ti ľahšie nájdu ľudia s rovnakými názormi.
Pozdrav BA, a prajem vám šťastnú cestu
keby mam ine vlasy a ine rozloženie tak by som si dau... ale ked sa konečne donutim tak si prirobim jeden umely k dlhemu prameňu ....a tie pramene si zapletem konečne
tak a už len za to aké pičoviny sa tu pytas je vidno že ten názor nemáš. Dúfam aspoň že si to chceš svoje dredy na celú hlavu lebo ak to majú byť umele picoviny vzadu na hlave co si das za hodinu dole keby sa na to napr. stazuju v skole tak zalez kamsi
A tie negatívne názory to záleží od kraja,mesta..čím viac agro tým viac negatívnych názorov
proste ak sa musíš na to pýtať iných, tak si to ani nedávaj. buď to chceš a si odhodlaná, alebo váhaš, čo značí, že len nevieš čo od nudy....
a to s tými názormi oh dredy hodiace sa k názorom j, aj moja modrá polovica hlavy sa hodí k mojim názorom, aj nechty si lakujem podľa svojich názorov, aby sa mi hodili k nim! to vieš..keď ma kamaráti zbadajú, tak aby hneď vedeli, aký mám názor...
(bože, neviem čo mi je..nezvyknem byť takáto tu na ľudí..... )
ja by som ti poradila dať si ich, prečo nie? chceš dredy, daj si ich. chceš zelené vlasy s fialovými bodkami, daj si ich. chceš ísť na víkend do azerbajdžanu, choď.
a keď ti bude nejaký učiteľ alebo ktokoľvek robiť problémy, môžeš si o ňom pomyslieť svoje a hotovo. a okrem toho, v prahe to vôbec nie je také ako v medzilaborciach, určite ti nikto žiadne problémy robiť aj tak nebude
smelo do toho, keď to tak cítiš je to účes, nie jadrová fyzika
nemusí to korešpondovať s názormi, netreba sa priraďovať k nijakej subkultúre, proste sa ti to páči tak si to dáš na hlavu, zžiješ sa s tým a bodka
Chcem normálne dredy, nie žiadne umeliny
A myslím, že nie som jeden z tých ľudí, ktorým keď niekto povie niečo nie úplne pekné alebo milé, tak stratia svoje názory... Toto fakt nie
Dredy chcem preto, že myslím, že s nimi to budem ešte viac ja. Ešte viac šťastnejšia sama zo sebou.
Určite nie kvôli iným.
Týmto som len trocha viac chcela pochopiť to ako sa ľudia stavajú k dredom. A potvrdilo sa, že nie moc dobre. Neviem prečo. Aj veľa ľudí v mojom okolí sú úplne taký, že fuj, dredy nie, je to humus a podobne. Keď to zaklincujem slovami, že som sa rok nečesala tak už sú úplne z toho vedľa a povedia, že to už si rovno môžem dať dredy
Mám pocit, že nikomu sa nepáči nič "netypické". Všetci chcú len stereotyp, ale nemyslia na to, že niekto je s dredmy šťastný...
A čo sa školy a ľudí okolo mňa týka, toho sa vôbec nebojím. Na mojej budúcej škole sú ľudia s dredmi a učitelia voči tomu určite nie sú zaujatý. To by museli byť debilný. Každý môže mať a hlave čo len chce predsa...