piť pijem barzo veľa (hoci pri tej prohibícii to teraz vidím čierno. ešteže mám kamaráta, čo páli slivku)
marihuanu beriem neutrálne, akurát ma vytáča, keď sú moji kamaráti permanentne nahulení. ale ta, to sa zdvihnem a idem preč, keď vidím, že konverzácia nikam nesmeruje. ja si akurát tak pohulím raz za mesiac buď pred spaním alebo na upratovanie alebo na plánovanú veľkú žranicu so zlými filmami.
vzťah...ja osobne zdravý... až an tie cigarety...tie ma serú... ale prechádzam na elektrickú tak sa to dá do poriadku... ostatné dve zložky jo, ale mám to absoltúne pod kontrolovou
nic viac ako alkolhol a cigarety v zivote neokusim, mam voci tomu az prilisny respekt/strach .
alkohol v rozumnej miere sem-tam na pozdvihnutie nalady, nikdy v zivote sa mi nestalo aby som sa opila tak, ze by som nevedela kde je sever a nemohla sa bezpecne dopravit domov.
a cigaretu si dam ked mam chut (max. 2 denne), necitim sa byt od fajcenia zavisla. ale uvedomujem si ake je to skodlive, preto uz som si proste novu krabicku nekupila a nefajcim.
z tej trojice len alkohol. fajčenie ma prestalo baviť na konci deviatej triedy, keď začali všetci fajčiť, lebo to bolo úplne kúúl a super. a trávu som nikdy ani neskúšala a ani to nemám v pláne, som v tej skupine ľudí, čo marihuanu odsudzuje.
Cigaretu som v ústach ešte nemal aj napriek veľkémmu presviedčaniu, neznášam ten smrad. Trávou som bol ponúkaný už asi v 7. triede v skateparku, ale k tomu mám odpor tiež, a neskúsil som. Neznášam cigarety a drogy.
kedysi som mal k tomuto vsetkemu(cigarety, chlast trava) riadne kladny vztah ale s pribudajucim vekom a rozumom sa s cigaretami snayim prestat uz po niekolkykrat ...raz som dokonca vydrzal pol roka ....alkohol sa tiez snazim obmedzovat, lebo som zistil ze ked som triezvy tak sa nedokazem bavit a chlast mi uz ani nerobi dobre ..tak uz mi ostala len trava ..a s tou sa nehodlam rozlucit ...lebo trava je liek na moju dusu PEACE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
piť pijem barzo veľa (hoci pri tej prohibícii to teraz vidím čierno. ešteže mám kamaráta, čo páli slivku)
marihuanu beriem neutrálne, akurát ma vytáča, keď sú moji kamaráti permanentne nahulení. ale ta, to sa zdvihnem a idem preč, keď vidím, že konverzácia nikam nesmeruje. ja si akurát tak pohulím raz za mesiac buď pred spaním alebo na upratovanie alebo na plánovanú veľkú žranicu so zlými filmami.
čiže zdravý
alkohol v rozumnej miere sem-tam na pozdvihnutie nalady, nikdy v zivote sa mi nestalo aby som sa opila tak, ze by som nevedela kde je sever a nemohla sa bezpecne dopravit domov.
a cigaretu si dam ked mam chut (max. 2 denne), necitim sa byt od fajcenia zavisla. ale uvedomujem si ake je to skodlive, preto uz som si proste novu krabicku nekupila a nefajcim.
a alkohol nezavrhujem.
marišku nie, cigarety príležitostne
Cigaretu som v ústach ešte nemal aj napriek veľkémmu presviedčaniu, neznášam ten smrad. Trávou som bol ponúkaný už asi v 7. triede v skateparku, ale k tomu mám odpor tiež, a neskúsil som. Neznášam cigarety a drogy.
(Pri ženách alkohol, cigarety, drogy neznášam)