@pikao porota z anonymov tak isto nevies kto rozhodoval o adminoch ako to neviem ani ja jedine co viem ze tomas daco riesil a tenpatic spravil video o vyhlaseni myslim si ze s miss to bude to iste
ze oni dvaja (ako hlavny) budu robit vsetko a zvysok ostane utajeny
@mayo takze uz si prehral vies o tom ? a POROTOU mozu byt aj uzivatelia a bude sa odklikavat ze kto komu da hlas... ale skonci to bordelom ako s twilightom
@pikao normalne bude hlasovanie uzivatelov Birdzu, tak ako pred dvoma rokmi, ked bolo prve kolo, vtedy sa hlasovalo kto sa paci/nepaci, a ten kto dostal najlepsi podiel hlasov vyhral...
Mimochodom minuli vitazi (video rozhovor s kazdym z nich)
@lawey fuuuj daj prec tu foto taka opica fuuj prec s nim radsej ho tam daj ked vyzeral ako cernoch a nie tuto zenu po plastikach ....hned to daj preec PREEEEC!!!....radsej by som sa pozeral na nejakeho mutanta ako na neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
nikdy nic nemusis
To je pekne, ale ja sa neprihlasim, dam tak sancu aj ostatnym
Vidim, ze ty budes asi jedna z porotkyn ked zapieras fakty
ze oni dvaja (ako hlavny) budu robit vsetko a zvysok ostane utajeny
Mimochodom minuli vitazi (video rozhovor s kazdym z nich)
Birdz Boy 2007 - naj chalan birdzu:
» www.birdz.sk/maslo/najkrajsi...
Miss Birdz 2007 - naj dievca birdzu:
» www.birdz.sk/maslo/miss-bird...
a aj keď je to podplatené idem
lebo ak by sa to skladalo z tajnej objektívnej poroty typu ty, tak to nestojí za reč, maximálne za smiech
ale, keď budú hlasovať ľudia, máš to zasa prehrané ty
a ja aspoň nejaké šance
a vyhram to bez reptania
@mayo a co ja viem ako tomas vybera ludi mozno podla vlasov ci su kvalitne alebo co ja viem
stavím sa, že to vyhrá dajaká prsnatá blondýnka, čo tu takmer ani nechodí (čiže ja sa hlásiť vôbec nemusím).
ale myslím si, že by sa mala prihlásiť krutafunebracka, jej by som dala hlas už len z princípu
ale ty máš výhodu z toľkého lezenia do riti