maily sa maju pisat bez diakritiky. Je o tom aj daky dokument standardov vydany ministerstvom. Aj ho dakde mam. Je dost obsiahly Musim si ho dakedy precitat uz
e-maily skôr bez diakritiky, kedže na informatike sme sa učili, že niekomu tu diakritiku môže prehodiť do nejakých hieroglyfov a nik to nerozlúšti. ale do fór, diskusií a podobne píšem s diakritikou, teda snažím sa.
@hajzelodkosti to je kvôli tomu, že nie každý server zobrazuje diakritiku bez problémov? teda, ja neviem, ako inak to mám pomenovať, v tejto terminológii nie som dobrá
bez diakritiky. vzdy. kedysi som pisala s diakritikou (ak to nebolo kamosom), ale samotni adresati mi odpisovali, nech pisem radsej bez diakritiky, lebo sa to nedalo precitat. zobrazovali sa im iné znaky, ako sa mali zobrazit
Ja som diakriticky rozdvojena osobnost, cize tak rozne Ale v dolezitych mailoch diakritiku pisem vzdy (tak dufam, ze sa im to zobrazuje)
@fxx Inak toto ma zaujima, aj prispevkov takto vo fore sa to tyka? Lebo blogy bez diakritiky napriklad ani ja necitam, ale takto vo fore to nerozlisujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
bezne to zalezi vacsinou od toho, ci pisem popri emailoch/chate/postoch este nieco ine, napr. seminarku alebo referat
@fxx Inak toto ma zaujima, aj prispevkov takto vo fore sa to tyka? Lebo blogy bez diakritiky napriklad ani ja necitam, ale takto vo fore to nerozlisujem.