ja som bola teraz v sobotu či kedy v Košickej Optime a prechádzala som okolo tých holiek, čo tam stáli...a popravde, nerozumiem im ( takto verejne sa toto...ach...
ale to je jedno (
len ma milo pobavilo, keď jeden týpek, čo holkam robil vlasy pribehol, že či idem tiež, že by to bolo super chudáčik, schytal si to za všetkých
@nathalicatko prečo im nerozumies? ked na to niektoré maju..ja nerozumiem len tým ktoré su nizke..postava nič moc a su škarede a idu tam..ale jja tam idem lebo am vsetci presviečaju aa mam na to vysku..
chodte tam! všetci! rozdávajú kozmetické prípravky zdarma! (resp. v ZA rozdávali) Keby som ja o tom v čas vedela, možno i idem (a to nemám ani miery, výšku, váhu, tvár modelky) a hlavne vidieť ich ksichty a la "are you fucking kidding me?", ked ma uvidia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
odporucam ti zacat urychlene pocuvat djent
ale to je jedno (
len ma milo pobavilo, keď jeden týpek, čo holkam robil vlasy pribehol, že či idem tiež, že by to bolo super chudáčik, schytal si to za všetkých
ach, škoda, že som to už zmeškala