@kosmiklove@campino tak ono to je v podstate len taký návrh a nie niečo veľké len možnosť sa pridať k nám a v druhom rade ja mám dosť málo voľného času keďže takmer vždy som v práci čiže veľa možností nemám
Ja ta chapem, volneho casu si clovekn nevybere, zvlast ak mas take povolanie, kde pracujes s ludmi ako ja. Ja som 10 hodin v praci, organizujem eventy, na kt.musim byt, cize vikendy mam zvacsa obsadene
@campino ale aspon sa mozem pochvalit ze na par som ich bol
@Istsinka ja tiez toho volna moc nemam okrem sviatkov (hlavne velka noc a vianoce) som mal teraz 2 tyzdne nutenu dovolenku. koncom augusta ideme s frajerkou na dovolenku. to je tak vsetko co mam za rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@Istsinka ja tiez toho volna moc nemam okrem sviatkov (hlavne velka noc a vianoce) som mal teraz 2 tyzdne nutenu dovolenku. koncom augusta ideme s frajerkou na dovolenku. to je tak vsetko co mam za rok
Také pivné stretko bez ženských by som dal neviem prečo, ale bolo by to podľa mňa oveľa viac fajn