dali ste si epilovat nohy, ruky alebo podpazusie, nejaku cast tela?...naozaj to zabera a uz nerastu chlpy potom?...niekde som počula že to nepomaha a niekde že hej....chcela by som si dať epilovať podpazusie..je to sice draha zalezitost ale ak naozaj chlp
záleží od typu lasera, či si to chceš dať spraviť u kozmetičky alebo u kožnej.... ?
ja som si dávala predlaktie a vcelku badám zmeny, akurát, že v lete pred opalovaním som sa nenatierala a také fľaky mám že až a prechádza mi to aj ďalej po ruke, ale to je moja chyba.
A je to metoda ktora na niektorych nezabera a je draha ako...velmi, tak potom to nie je to co cakam od metody holenia. Nebudem predsa skusat, len preto aby som skusala...hlavne ked mam v rodine, ze to na jedneho clena nezabralo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja som si dávala predlaktie a vcelku badám zmeny, akurát, že v lete pred opalovaním som sa nenatierala a také fľaky mám že až a prechádza mi to aj ďalej po ruke, ale to je moja chyba.