Ahojte, uvažujem nad tým, že by som si kúpila epilátor - s voskom to je po čase dosť otravné.
Chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s nimi, a keď, tak aké - trhajú naozaj všetky chlpy? Viete mi nejaký odporučiť za nejakú rozumnú cenu, povedz
Radsej si nasetri na lepsi nez kupovat si blbost ktora nema bohvieake funkcie... Aby ti rychlo a poriadne odstranilo chlpy tak si kup epilator s 40timi alebo viac pinzetami, vacsina ich ma iba okolo 24 takze to sa mozes aj hodiny epilovat kym ti pojdu dole vsetky chlpy to su tie lacne epilatory..
@takemeaway takze ide o pocet pinziet? a naozaj to funguje ako pinzeta? hadam to nevyznie az tak hlupo, len si to naozaj neviem predstavit, tak sa pytam
Ten epilátor máš zložený z viacerých pinziet, ktoré sa točia a trhajú A záleží od druhu, každý berie chlpy s rozličnou dĺžkou. Ja mám tento » ishop.nay.sk/sk/catalog/prod... a som s ním spokojná, aj keď netrhá tie najkratšie chĺpky. Ale to sú len také krátke a nie je ich vidieť . A dá sa zohnať aj za 17 eur v akcii.
Prvkýkrát to bolí, najviac keď už máš dlhšie chĺpky Ja keď som si prvýkrát epilovala nohy, musela som do niečoho kúsať a jedna noha mi trvala strašne dlho a na tú druhú sa mi už nechcelo ísť, keď som si predstavila ako to bolí, druhýkrát to bolo lepšie, pokiaľ medzi jednotlivými epiláciami nie je príliš dlhá prestávka. A tiež som tam mala potom červené bodky, tak som chladila lístkovým cestom z mrazničky a pomohlo to.
@feex8 aha a boli to az tak moc ? alebo je to v pohode a da sa to vydrzat ? .. a kolko ti vydrzia oholene nohy ? a za kolko ti zmyznu tie cervene bodky ? ... hh tolko otazok
@Mimi15 no mna to dost, boli, ale da sa to vydrzat (ak by sa nedalo, tak by ho potom nikto nepouzival) .. ale tiez je pravda, ze ja mam celkovo dost citlivu pokozku, tak mozno aj preto. a ako dlho? neviem, take dva, tri tyzdne? nikdy som to nesledovala... tie cervene bodky, co spominas - to je ta podrazdena pokozka.. tak toto uz vobec nesledujem.ale urcite este v ten den.. mozno tak za hodinku, dve uz je to u mna ok
Neodporucam ti kupovat velmi lacny epilator........teda...ak znesies hocijaku bolest, nechces si ho brat do vody a nevadi ti prejst po danom mieste aj viackrat,aby bolo uplne hladke...
ja mam epilator od rowenty...uz ani neviem kolko stal, ale som spokojna....
....kup si taky s ktorym mozes ist aj do vody...tie su najlepsie
@lojla pinzeta ale "trha" to o dost rychlejsie nez ta na obocie cim castejsie ho pouzivas bolest prejde casom, jak aj s obocim ked si prvy krat zacnes trhat tak to boli asi kazdeho
@cocca-colla mam ho a je zatial najlepsi z tych co som pouzivala predtym
no hladke ako detsky zadok nebudu nikdy ale ked si miesto niekde pravidelne depilujes, chlpy tam rednu, su ovela tensie a vsimla som si ze niekde uz nenarastu vobec...ked este k tomu pouzijes krem na zmiernenie nastu chlpov co ti zaroven "vyhladi" pokozku, nemusis vobec to dotahovat ziletkou...vlastne..ja ani nepamatam kedy som ju pouzila naposledy ..vsetko riesim epilatorom
epilator 4-ever, pouzivam stale, vydrzia mi hladke nohy pomaly aj mesiac, po case som si zvykla a nic ma neboli, vzdy ked si idem epilovat, dma si mp3 do usi, a potom mam hladucke nozicky ziletka nikdy... po epilatore fakt redne rast chlpkov a su tensie. odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
napr. tento je super
» ishop.nay.sk/sk/catalog/prod...
Prvkýkrát to bolí, najviac keď už máš dlhšie chĺpky Ja keď som si prvýkrát epilovala nohy, musela som do niečoho kúsať a jedna noha mi trvala strašne dlho a na tú druhú sa mi už nechcelo ísť, keď som si predstavila ako to bolí, druhýkrát to bolo lepšie, pokiaľ medzi jednotlivými epiláciami nie je príliš dlhá prestávka. A tiež som tam mala potom červené bodky, tak som chladila lístkovým cestom z mrazničky a pomohlo to.
inak tiež sa prikláňam k tomu, aby si si našetrila na lepší, čím viac pinziet tým lepšie + ja mám aj na mokré holenie a to mi asi najviac pomáha.
ja mam epilator od rowenty...uz ani neviem kolko stal, ale som spokojna....
....kup si taky s ktorym mozes ist aj do vody...tie su najlepsie
@cocca-colla mam ho a je zatial najlepsi z tych co som pouzivala predtym