Zvedavosť ju ženie k experimentovaniu a to nie iba s jedným partnerom. V mladosti vyskúša mužov od blonďavého Brada Pitta po tmavovlasého Johnyho Deppa a nie je vylúčený ani sex s viacerými partnermi alebo, verná svojej duálnej povahe, fyzická láska k žene. Chce proste v erotike a sexe skúsiť všetko.
-odstavený červený športový voz si všime skôr ako jeho vlastníka - takze toto sedi dokonale.
-egoisticky si vezme, čo chce - mozno sedi.
- Neha a predohra jej veľa nehovorí - Myslim, ze nesedi.
Ale celkovo - v horoskopoch vidim nulovu perspektivu, mozno na tom nieco je, ale ze by som si podla toho vyberala, s kym sa budem bavit a o kom nechcem ani pocut, tak to teda nie.. Cele je to iba takticky biznis - jasne, ze nieco mi sedi - ine zase nie. A o tom to je. Polovica uspechu je vediet, ako to napisat tak, aby to ludi co najviac potesilo, aby sa na to namotali..
na mňa to teda sedí - a už prvá veta ma nenormálne potešila a vyčarovala mi úsmev na celý zvyšok dňa..... až mám normálne chuť si to ísť ne niekom vyskúšať
Pre tú srandu som to otvorila... a takmer som sa pocikala smiechom na: Perfektný účes, skvelý make-up, drahý model šiat, štíhla vyšportovaná postava, hrdá chôdza a množstvo obdivovateľov.
@diablo7 - som si spomenula čo si mi kedysi písal ked sme sa bavili o horoskopoch že to ti písali v erotickom ,heh že na mňa to sedí ,ja umrem to si tomu dal =D
"žena v znamení býka je snom každého muža" - tak toto mi zalichotilo. Ináč ostatné vôbec nesedí. Ľudia o tomto mi hovorte! Môj ujo je astrológ. Viete, čo sa ja o horoskopoch napočúvam? Ako ktorá planéta na ktorú planétu svieti......
Na Vianoce som mu kúpila lunárny kalendár a on že tento lunárny kalendár je tropický a on chce siderický.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Toto ma rozosmialo
-egoisticky si vezme, čo chce - mozno sedi.
- Neha a predohra jej veľa nehovorí - Myslim, ze nesedi.
Ale celkovo - v horoskopoch vidim nulovu perspektivu, mozno na tom nieco je, ale ze by som si podla toho vyberala, s kym sa budem bavit a o kom nechcem ani pocut, tak to teda nie.. Cele je to iba takticky biznis - jasne, ze nieco mi sedi - ine zase nie. A o tom to je. Polovica uspechu je vediet, ako to napisat tak, aby to ludi co najviac potesilo, aby sa na to namotali..
ale najmä mám od romantičky ďaleko
inak v hocijakom horoskope sú tak všeobecné veci že sedieť hold budú ak si to prečítaš "správne"
a k teme, az na jednu vetu to celkom dost silno sedi. a nielen na mna, co som pozerala
ved v horoskopoch je skryta pravda
Na Vianoce som mu kúpila lunárny kalendár a on že tento lunárny kalendár je tropický a on chce siderický.....