čaute. dievčatá, máte nejaké skúsenosti so značkou essence? ja momentálne používam viac menej astor, ale neprišlo mi pekné, keď som spočítala, koľko míňam na kozmetiku. kamarátka má od essence zopár vecí a je spokojná, tak som aj ja rozmýšľala, že prejdem
mam od nich rada i love extreme spiralu (fakt je uzasna), laky na nechty maju dobre, a ceruzka na obocie je uplne tooooop zoznujem ju, a aj tiene na obocie su super ..
fajn kozmetika za dobru cenu, laky + tiene na oci super, spiraly fajn, pudre fajn, len ruz na pery ma sklamal, lebo slabo pigmetuje a neryje jak celok ale zase mozno je to len odtienom, lebo som skusala od nich len jeden
Pravidelne používam len set na obočie, mala som laky a špirálu a celkom fajn, zo štetcov mám len blending a na obočie a tiež super, treba skúšať, nájdu sa aj dobré aj horšie veci
ako vidim chvalia tu tiene, podla mna tie su uplne naprd vyskusala som viac, sypke, niektore uplne nepigmentovane, vyblednu pocas dna.. skusala som aj puder a z toho som mala milion vyrazok :/ jedine co kupujem od essence pravidelne je ceruzka na obocie a eye primer
@robertta odtien Cotton Candy, taka jemna ruzova, inak tento odtien asi zle pigmentuje vseobecne, lebo mam dost tmavsicha vyraznejsich ruzov a farbia super, ale co sa ruzov tyka, moja oblubena znacka je Miss Sporty @nicolkaa a ktore neopadaju/neblednu pocas dna? take som este nevidela a zase nie kazdy tien bol uplne super, hlavne z tych bledsich, ale tak z tych asi kazde slabsie drzia
@momoglamorous maybelline color tattoo, infallible od loreal, mua tiene, ak si pod ne dam primer vydrzia mi od rana do rana tak isto vyzerajuce ako som si ich dala. ja si dam asi najviac zalezat na tom, aby mi nic nezislo alebo nevybledlo
@robertta nekupuj si puder ani od essence ani od miss sporty zbytocne vyhodene peniaze vobec nezmatnuju vyhodia sa ti znich vyrazky skratka mozes ich suchat prstom a nic ti z nich nejde niazem produkt radsej si kup stay matte or rimmelu tu je najlepsi puder v drogerke .. ver mi mala som uz peknych par pudrov a make up od essence tiez neodporucam
vsetko co som od nich skusala (a ze toho bolo dost) bol neskutocny shit a lutujem kazde jedno euro co som dala za tuto znacku (a dalsie typu miss sporty, catrice a neviemesteco). som mohla mat za to nieco poriadne highendove.
ja som tiez mala od nich ruz a moc dobre nekryl, rychlo zmizol a ani farba nebola veľmi intenzívna...mala som taký červený a potom svetlo ružový, neviem presne odtiene... ale proste, ja mám rúže rada také matnejšie a sýtejšie
inak som odtial používala aj ten penový makeup, ale moc mi bol tmavý, takže len v lete, potom aj lícenku mám odtiaľ, s tou som spokojná... laky na nechty sa mi moc zlupujú, tak neviem.... aj tekutú očnú linku som od nich skúšala, tá bola úplne super
a štetec mám jeden na lícenku, taký ten šikmý ružový, ten je v pohode, len dosť mäkký a potom mám taký trochu hrubší na tiene a ten je super
ale už nepoužívam túto kozmetiku, lebo som prešla na prírodnú a nie je to až taký veľký rozdiel
@robertta no, taký ten s priesvitným obalom, ten mu úplne vyhovoval, aj farebne a ani mi nic zle na pleti nerobil.. to bol tento:
aj aj ten penovy makeup som normalne v pohode pouzivala
ale tak, to asi zavisi od pleti, nemusia ti vyhovovat rovnake vyrobky ako niekomu inemu. ja mam celkom v pohode plet, v podstate len nejake tie cierne bodky, nerobia sa mi skoro vobec vyrazky
Mám dosť veľa vecí od Essence, ale nie som úplne spokojná s ich kvalitou, tiež by som nepoužívala ich make-up, mám jeden BB krém ale úplne nanič. Špirály tiež neodporúčam, ani očné tiene. Rúž mám jeden zo starej kolekcie, tiež nula bodov, a aj z novej mám jeden, ten je celkom fajn, takže povedala by som že sa zlepšujú trošku. Ceruzka na obočie je tiež fajn, a aj ceruzky na oči, tie používam pravidelne. A ešte tekutú linku na oči, tie majú super! A laky na nechty tiež veľmi neodporúčam, tie staršie boli dobré, ale teraz mi nevydržia skoro ani deň. Asi som nič nevynechala
Ak iné značky, tiež mám rada Catrice, a možno ešte Rimmel, Astor, Maybelline, nie sú až tak drahé podľa mňa, a väčšinou je to lepšia kvalita (Rimmel má dobré make-upy a púdre).
mala som 2 make-upy, jeden penový a druhý obyčajný, obe som po pár použitiach prestala používať... a robia blbé odtieňe, mne treba niečo ultrabledé.
báza pod očné tiene tiež nič moc.
špirály priemer, ale Maybelline mám radšej,
ceruzka na obočie toptoptop. Mám ju asi 3 roky a je takmer ako nová, aj keď ju používam denne.
laky na nechty fajn, hlavne ten zmatňuuci mám rada.
rúž super.
lesk som jeden mala, ale nemám rada lesky, tak som ho hneď prestala používať.
A inak, najlepšie púdre má Cartice podľa mňa . Špirály určite Maybelline, vydržia dlhšie a je to fakt kvalitka. Linky na oči sú super s.he, tiež celkom lacné. Make-up si už taký lacný nekupujem, lebo mi len dogabal pleť a mal blbé odtieňe, ale korektor Maybelline na malé nedokonalosti je fajn.
laky od Essence neznášam dám si ho, môžem si dať aj Top Coat ale ako osprchujem, tak už je odlúpený... to už radšej si priplatiť pár centov za Rimmel
inak mám od nich špirálu, z ktorej mi strašne vypadávali mihalnice... Miss Sporty je podľa mňa lepšia značka
@robertta Čo sa týka lacnej kozmetiky, kupujem si len tekutú očnú linku od Essence, s ktorou som spokojná a ešte ceruzku na obočie od Miss Sporty. Inak používam značku Gosh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
iba v cene no...
@nicolkaa a ktore neopadaju/neblednu pocas dna? take som este nevidela a zase nie kazdy tien bol uplne super, hlavne z tych bledsich, ale tak z tych asi kazde slabsie drzia
Od essence jedine laky a stetce. Kozmetiku na tvar od essence/miss sporty/catrice a tej lacnej DMkovej znacky by som si ozaj nedala.
Astor, rimmel, dermacol, maybelline su fajn ak zalezi na cene. Drogerkove naj su Max Factor a Loreal.
Ale aj tak to vsetko vyhravaju nedrogerkove znacky, len ich treba poznat.
inak som odtial používala aj ten penový makeup, ale moc mi bol tmavý, takže len v lete, potom aj lícenku mám odtiaľ, s tou som spokojná... laky na nechty sa mi moc zlupujú, tak neviem.... aj tekutú očnú linku som od nich skúšala, tá bola úplne super
a štetec mám jeden na lícenku, taký ten šikmý ružový, ten je v pohode, len dosť mäkký a potom mám taký trochu hrubší na tiene a ten je super
ale už nepoužívam túto kozmetiku, lebo som prešla na prírodnú a nie je to až taký veľký rozdiel
» www.omlazeni.cz/recenze/?produc...
aj aj ten penovy makeup som normalne v pohode pouzivala
ale tak, to asi zavisi od pleti, nemusia ti vyhovovat rovnake vyrobky ako niekomu inemu. ja mam celkom v pohode plet, v podstate len nejake tie cierne bodky, nerobia sa mi skoro vobec vyrazky
Ak iné značky, tiež mám rada Catrice, a možno ešte Rimmel, Astor, Maybelline, nie sú až tak drahé podľa mňa, a väčšinou je to lepšia kvalita (Rimmel má dobré make-upy a púdre).
báza pod očné tiene tiež nič moc.
špirály priemer, ale Maybelline mám radšej,
ceruzka na obočie toptoptop. Mám ju asi 3 roky a je takmer ako nová, aj keď ju používam denne.
laky na nechty fajn, hlavne ten zmatňuuci mám rada.
rúž super.
lesk som jeden mala, ale nemám rada lesky, tak som ho hneď prestala používať.
A inak, najlepšie púdre má Cartice podľa mňa . Špirály určite Maybelline, vydržia dlhšie a je to fakt kvalitka. Linky na oči sú super s.he, tiež celkom lacné. Make-up si už taký lacný nekupujem, lebo mi len dogabal pleť a mal blbé odtieňe, ale korektor Maybelline na malé nedokonalosti je fajn.
Inak mám od nich paletku,nejaké očné tiene,linku a neviem čo a je to v pohode za tú cenu
inak mám od nich špirálu, z ktorej mi strašne vypadávali mihalnice... Miss Sporty je podľa mňa lepšia značka