@lucia199513 este by mohol nekto zalozit diskusiu ze kto dalsi zalozi diskusiu o naj birdzaka... a hned na to ze Uzivatel XY zalozil diskusiu Naj Birdzak a potom dalej a dalej...
@mizoyka keby som chcela byt najoblubenejsou tak by som sem nedavala diskusie takehoto typu ake som dnes dala, lebo vsetkych to vytaca... lenze je mi to jedno lebo nikoho z tychto ludi osobne nepoznam
@iluzia Teraz nechápem tvojmu komentu, prepáč.To je iba konštatovanie, ktoré si ty asi nepochopila. A nebolo to adresované tebe, ale bolo to myslené všeobecne.
@mizoyka okej len si sa v jednej diskusii pytala ze ci mam naozaj 18 rokov a ide o to ze fakt je tu tych diskusii jak nasranych a chcela som to vysvetlit tebe osobne a bolo mi uz srdecne jedno kam to napisem lebo vsetko tu je aj tak o tom istom...
@mizoyka ved o to ide! netreba z toho robit zmysel ludskeho zivota... a ked to niekomu fakt trha zily, myslim, ze uz z nazvu je jasne o co ide tak neni take tazke to preskocit a ist na dalsi diskusiu
najlepšie na tom je, že to nikdy neriešia tí údajne populárni, ale niekto iný za nich... takže sa to bude riešť, dokým nezmizne závisť, internetová útočnosť, alebo dokým sa to nenaučíme všetci ignorovať. toľko možností a ani jedna sa nestane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale po odstránení vecí vyššie spomenutých by polka Birdzu určite vykapala.
dobre nápady máš počúvaj
to by som odišla z birdzu a natrvalo
Birdz nie je o pretekoch si myslím, kto ma aký status, kto je koľkokrát v topke a podobne, ale bohužiaľ, niektorí si to vykladajú inak
K statusu som prišiel neviem ako. Dlho som netušil, čo som podľa neho.
Neviem, čo je to tajné číslo. Ani ma to nezaujíma.
Ale ja som už veľký. Možno.