Ešte raz: S ktorou postavou z Harryho Pottera by ste sa chceli vyspať ver. II?
Rubeus Hagrid##Fred a George Weasley, resp. iný Weasley##Bellatrix Lestrangeová##Tom Marvoloso Riddle (pred)##Lord Voldemort (po)##Lucius Malfoy##Cedric Diggory##Neville Longbottom##Fleur Delacourová##Viktor Krum
ja urco Fleur, lebo som vyberal podla knihy a tam Hermiona nebola taka ako vo filme... a s Ginny a Lunou som si nebol isty ze ako su na tom knizne vs. filmove postavy
herecky v pohode aj vsetky 4... s Bellou by som vahal, ako postavu ju mam sice strasne rad, ale neviem, ci by nam to fungovalo v posteli, keby ma furt chcela imperiovat alebo take cosi
a zo ženských by som brala Tonksovú (nie podla filmu!!!!) a vlastne tú ste kde zabudli? ....ale sranda...že v nej sa trocha, hlavne gramblavosoťu vidím a aj tomu že každú chvílusa ma ludia pýtajú že či mám nové vlasy....a mám ich stále isté len premenlivé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a solidne 2 zenske na vyber
ja by som chcel trtkat dobbyho asi O_o
miláčkovia, do trojky, definitely
ale stále si stojím za Weasleyovcami.
@12 !
herecky v pohode aj vsetky 4... s Bellou by som vahal, ako postavu ju mam sice strasne rad, ale neviem, ci by nam to fungovalo v posteli, keby ma furt chcela imperiovat alebo take cosi
Neville
» harrypotter.wikia.com/wiki/Scarlett_B...