Normálne rozmýšlam, aby ma nezabásli na 10 rokov za to, že občas ojebávam na samoobslužnej pokladni a nablokujem si lacnejší chleba s rovnakou gramážou ako ten drahší dúfam, že mi v noci NAKA nevykopne dvere
@tequila@1 *ten pocit keď sa ti vybráža najväčší dickpikár na birdzi ze si tlacil kaleraby holkam po tom co sa ich on snazil sexualne zneuzit a ked to odmietli poohovaral ich z prostitucie a poslal ich sa zabit *
@kobra@2 neviem skor uz je to smutne o co sa tu snazi. Asi ma pocit ze mu kazim moznost 'zapichov' u niektorych bab :x neviem ci je o nieco nebeznejsi nakoniec nez kerro, hlavne z toho co mi pisu ludia v poslednej dobe a ze cele to jeho tradicne posielanie niekoho sa zabit malo nakoniec iny kontext ako sa zdalo. Ak chce hrat tuto hru takto, nech sa paci, uvidime komu budu nakoniec lustrovat skype kvoly pedofilii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
je to pedak a mam aj dokazy